Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мајкл Медсен УХАПШЕН само месец дана након сумњивог самоубиства сина (ФОТО)

Глумац Мајкл Медсен ухапшен због ометања само месец дана након што је његов син Хадсон наводно одузео себи живот у доби од 26 година

1645780230_pjimage---2022-02-25T101016.627.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Мајкл Медсен је ухапшен у свом дому у Малибуу у среду увече - на слици са лисицама док су га три полицијска аутомобила пратила до болнице, а затим и станице.

Хапшење 64-годишње звезде Килл Билла долази само неколико недеља након што је његов син Хадсон наводно одузео себи живот у доби од 26 година.

Власти су потврдиле да је Хадсон умро од прострелне ране за коју се сумњало да је извршио самоубиство, на острву Оаху, Хаваји.

Мајкл је ухапшен због ометања поседа - потврдило је за Дејли мејл одељење шерифа Лос Анђелеса.

Прочитајте још: "РЕТКО СЕ ПРИСЕЋАМ ТЕ НОЋИ": Џенан Лончаревић изгубио рођеног брата, а онда морао да пева

Веб страница шерифовог одељења ЛА такође показује да је звезда пуштена нешто после поноћи у четвртак, уз кауцију од 500 долара.

Како преноси Тхе Сун, на снимку се види како глумац држи руке иза леђа док га наоружани полицајац прати до оближњег полицијског аутомобила.

Три полицијска аутомобила стигла су синоћ око 21.30 у Мајклов дом. Потом је превезен у болницу Вест Хилс, а неколико сати касније виђен је како излази из болнице. Потом је у полицијску станицу довезен нешто после поноћи.

Мајклов син Хадсон био је кумче очевог блиског пријатеља, режисера Квентина Тарантина.

Породица је у саопштењу рекла дан након што је објављена вест о младићевој смрти: „Сломљеног смо срца и преплављени тугом и болом због губитка Хадсона. Сећање на њега и светлост памтиће сви који су га познавали и волели."

Хадсон је живео у Вахиави на Хавајима са супругом Карли.

Мајкл је рекао да је његов син управо завршио своју прву турнеју у војсци и да је провео време у Авганистану.

Хадсонова смрт потврђена је у саопштењу Одељења за судску медицину у Хонолулуу.

Портпарол је рекао: „Могу да потврдим да је Хадсон Ли Медсен (26) умро од прострелне ране у главу приликом сумње да је извршио самоубиство на острву Оаху." Полиција још увек проверава околности Хадсонове смрти.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas