Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"РЕТКО СЕ ПРИСЕЋАМ ТЕ НОЋИ": Џенан Лончаревић изгубио рођеног брата, а онда морао да пева

Певач Џенан Лончаревић поделио је један од најтежих животних тренутака са публиком

1645613009_14802_dzenanloncarevic-pevac2502202107_ig.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Џенан Лончаревић је један од ретких људи естраде који каријеру гради искључиво на успеху својих песама, а приватни живот љубоморно чува и не жели да га износи у јавност. Њега никад нису пратили скандали, али једном приликом испричао је да му је најтеже било када је 2008. године остао без брата, а онда морао да испоштује своју публику.

Џенан каже да тај наступ никад неће заборавити, али колико год туге да је тада било у њему изашао је и свој посао одрадио професионално.

"Рећи ћу вам један детаљ који су неки људи протумачили погрешно, али само ја знам колико сам у том тренутку морао да победим себе. Једне новогодишње ноћи морао сам да изађем на бину наизглед срећан, насмејан и одлично расположен. Морао сам да певам целе ноћи и да направим одличну атмосферу. Непуних двадесет дана пре тога изгубио сам рођеног брата, али нисам могао да откажем наступ и нисам желео да изневерим људе који су очекивали одличан дочек Нове године. Кажу да је било феноменално, али нико није знао да сам морао осмехом да прикријем огромну, неиздрживу бол. Ретко говорим о томе, ретко се и присећам те ноћи, али знам да после ње много тога више није било исто", изјавио је једном приликом Џенан.

Прочитајте још: ЗВЕЗДА НА МЕТИ СКАНДАЛА: Адвокати Кристијана Роналда запретили да ће "ПОНИЗИТИ" девојку која га је оптужила за силовање (ФОТО)

Многи не знају да је Џенан преминулом брат посветио песму "Страх ме да те сањам" која се нашла на његовом албуму из 2009. године, а коју је написала покојна Марина Туцаковић.

Џенан је једном приликом открио да нема снаге да пева ову песму на својим наступима.

"Трудим се да је не певам, најискреније. Јако, јако ретко је певам", рекао је Џенан раније у емисији "Премијера".

Како бисмо вам приближили тугу коју описује ова песма, погледајте како гласе стихови:

"Бар ноћас немој нигде далеко. Е, да сам онда рекао то... Кад би тад било сад, да ми Бог да шансу ту, па да видим с неба поруку, не би свануо дан што на добро не слути; дан због ког не вреди устати... Некад ме страх да те зовем јер знам да нећеш ме чути. Немам ја године твоје да ме туга не зна убити. Некад ме страх да те сањам. Из сваког сна још се будим. Немам ја мрву твоје храбрости, па до јутра не смем заспати. Немам ја од тебе ни поздрава, ни савета да га послушам, када кажеш 'Мали, даље мораш сам..."

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas