Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Малиша из серије "Мој рођак са села" данас изгледа потпуно другачије: Глумца би ретко ко препознао (ФОТО)

Глумца Лазара Дубовца, кога публика највише памти по улози Малише у серији "Мој рођак са села", дуго није било у јавности, а сада се појавио у забавној емисији "Ја волим Србију" на РТС.

1698068498_80325_lazar-dubovac-foto-d-misic-rts-printscreen_f.jpg
Фото: Д.Мишић/ РТС принтсцреен
Oglas

Глумца многи нису препознали, с обзиром на то да је потпуно променио лични опис, јер је пустио дугу косу и браду, а како је открио један од водитеља емисије, Неле Карајлић, Лазар Дубовац тренутно студира грчки језик.

О разлозима повлачења из јавности Лазара Дубовца нашироко се спекулисало у медијима, с обзиром на то да су му након улоге Малише у "Мом рођаку са села" многи предвиђали блиставу каријеру.

Чак се прошле године причало да је решио да се замонаши, те да је искушеник у манастиру Хиландар.

Фото: РТС принтсцреен

Пре неколико година је причао о томе како је мир пронашао на Светој Гори.

- Нисам могао да се нагледам лепоте. После неког времена проведеног тамо човек почне да се преиспитује зашто је он на овој планети и куда одлази наша енергија и стечено знање. Запитао сам се: чему јурњава за послом, свађе, доказивања? Ништа вам не окупира пажњу. Ко једном оде на то свето место, нека енергија га стално вуче да се поново врати - открио је он тада.

У серији "Мој рођак са села" прославио се као врло млад, а како је јендом приликом истакао, био је веома тужан након завршетка снимања, и то зато што га упркос великој популарности продуценти и редитељи нису наставили да га ангажују.

- Када смо је снимали, био сам млад, имао сам 24 године и када се снимање завршило, био сам несрећан. Искрено, тек сам пре две или три године схватио колико је ова серија сјајна и важна и колики смо успех постигли. Веома је занимљиво то што се догодило Сузани Лукић и мени након ове серије. Имали смо тако добар старт који се младим глумцима ретко догоди, а Сузана потом није имала ниједну телевизијску улогу. Ја тек неколико - изјавио је пре две године Дубовац гостујући у емисији "Кец на једанаест".

Лазар Дубовац је до сада играо у више од 15 представа, а његов глас можемо чути у синхронизацији анимираних филмова из серијала "Прича о играчкама". Имао је мању улогу у популарним серијама "Ургентни центар", "Жене са Дедиња", "Авионџије" и "Бележница професора Мишковића".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas