Oglas
· · Komentari: 0

Mališa iz serije "Moj rođak sa sela" danas izgleda potpuno drugačije: Glumca bi retko ko prepoznao (FOTO)

Glumca Lazara Dubovca, koga publika najviše pamti po ulozi Mališe u seriji "Moj rođak sa sela", dugo nije bilo u javnosti, a sada se pojavio u zabavnoj emisiji "Ja volim Srbiju" na RTS.

1698068498_80325_lazar-dubovac-foto-d-misic-rts-printscreen_f.jpg
Foto: D.Mišić/ RTS printscreen
Oglas

Glumca mnogi nisu prepoznali, s obzirom na to da je potpuno promenio lični opis, jer je pustio dugu kosu i bradu, a kako je otkrio jedan od voditelja emisije, Nele Karajlić, Lazar Dubovac trenutno studira grčki jezik.

O razlozima povlačenja iz javnosti Lazara Dubovca naširoko se spekulisalo u medijima, s obzirom na to da su mu nakon uloge Mališe u "Mom rođaku sa sela" mnogi predviđali blistavu karijeru.

Čak se prošle godine pričalo da je rešio da se zamonaši, te da je iskušenik u manastiru Hilandar.

Foto: RTS printscreen

Pre nekoliko godina je pričao o tome kako je mir pronašao na Svetoj Gori.

- Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da se preispituje zašto je on na ovoj planeti i kuda odlazi naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se: čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja? Ništa vam ne okupira pažnju. Ko jednom ode na to sveto mesto, neka energija ga stalno vuče da se ponovo vrati - otkrio je on tada.

U seriji "Moj rođak sa sela" proslavio se kao vrlo mlad, a kako je jendom prilikom istakao, bio je veoma tužan nakon završetka snimanja, i to zato što ga uprkos velikoj popularnosti producenti i reditelji nisu nastavili da ga angažuju.

- Kada smo je snimali, bio sam mlad, imao sam 24 godine i kada se snimanje završilo, bio sam nesrećan. Iskreno, tek sam pre dve ili tri godine shvatio koliko je ova serija sjajna i važna i koliki smo uspeh postigli. Veoma je zanimljivo to što se dogodilo Suzani Lukić i meni nakon ove serije. Imali smo tako dobar start koji se mladim glumcima retko dogodi, a Suzana potom nije imala nijednu televizijsku ulogu. Ja tek nekoliko - izjavio je pre dve godine Dubovac gostujući u emisiji "Kec na jedanaest".

Lazar Dubovac je do sada igrao u više od 15 predstava, a njegov glas možemo čuti u sinhronizaciji animiranih filmova iz serijala "Priča o igračkama". Imao je manju ulogu u popularnim serijama "Urgentni centar", "Žene sa Dedinja", "Aviondžije" i "Beležnica profesora Miškovića".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas