Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Манда је тачно пре седам година преминуо на бини: У првим редовима били његова жена и син - "У том тренутку сама сам скочила на сцену" (ФОТО)

Велика глумачка легенда напустила нас је 15. јуна 2016. године

1686823720_manda_15032016_003.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

На данашњи дан пре тачно седам година напустио нас је глумац Милорад Мандић Манда. Он је издахнуо на даскама које живот значе и то док је играо у дечијој представи “Петар Пан” у УК “Вук Караџић”.

Његова супруга Анастасиа Мандић огласила се овим поводом на свом Инстаграм профилу. Објавила је Мандину слику из млађих дана уз опис "Из породичног албума. Сећање на једно велико дете, са друге планете".

Ања је својевремено у емисији "Преживели" на К1 телевизији открила потресан тренутак када је из првих редова приметила да нешто није у реду, када је одједном Манда пао на сцени:

"Ретко ко зна да смо на тој представи у првом реду били Андрија и ја. Увек смо га љубили пред представу међутим тај дан нисмо стигли. Седели смо у првом реду и како сам гледала, он је пао са брода, помислила сам да је то смислио, као пада у воду. Међутим кад се није померао видела сам да нешто није у реду, тражила сам некога погледом да ми потврди моје стрепње и видела Бобу Мићаловић, која је исто гледала са децом представу, и она ме је збуњено гледала. Знала сам да нешто не ваља. У том тренутку сам сама скочила на сцену и желела да му очи буду затворене међутим њему су биле отворене и ја сам знала да није добро. Била сам растројена између њега који лежи на сцени и Андрије који је у првом реду све то посматрао. Затим они навлаче завесе и изводе децу из сале, а ја остајем унутра на сцени, док ми дете од девет година остаје иза само".

Мандина супруга је у истој емисији испричала да је у раду проналазио утеху, када год је имао неки проблем:

"Његово име је Милорад. Мило му је да ради. То му је у имену било... Он је од себе очекивао много, неко ко је волео да држи конце у рукама. Када крене Нова година, он сваком у фамилији однесе по цело прасе... Он је то наумио, решио, и за то се радило. То је њему било задовољство. Друга ствар, он је био човек страсти. Он без посла није могао. Њему када је отац умро, његов професор га је много упослио, и он је тај манир задржао, да се упошљава. Он је све болне тренутке, па и смрт своје мајке решио додатним упошљавањем. И то сам ја од њега преузела као модел. Јер он је увек говорио - када ти је тешко, ради. Ради, мораш да се трошиш"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas