Oglas
· · Komentari: 0

Manda je tačno pre sedam godina preminuo na bini: U prvim redovima bili njegova žena i sin - "U tom trenutku sama sam skočila na scenu" (FOTO)

Velika glumačka legenda napustila nas je 15. juna 2016. godine

1686823720_manda_15032016_003.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Na današnji dan pre tačno sedam godina napustio nas je glumac Milorad Mandić Manda. On je izdahnuo na daskama koje život znače i to dok je igrao u dečijoj predstavi “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”.

Njegova supruga Anastasia Mandić oglasila se ovim povodom na svom Instagram profilu. Objavila je Mandinu sliku iz mlađih dana uz opis "Iz porodičnog albuma. Sećanje na jedno veliko dete, sa druge planete".

Anja je svojevremeno u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji otkrila potresan trenutak kada je iz prvih redova primetila da nešto nije u redu, kada je odjednom Manda pao na sceni:

"Retko ko zna da smo na toj predstavi u prvom redu bili Andrija i ja. Uvek smo ga ljubili pred predstavu međutim taj dan nismo stigli. Sedeli smo u prvom redu i kako sam gledala, on je pao sa broda, pomislila sam da je to smislio, kao pada u vodu. Međutim kad se nije pomerao videla sam da nešto nije u redu, tražila sam nekoga pogledom da mi potvrdi moje strepnje i videla Bobu Mićalović, koja je isto gledala sa decom predstavu, i ona me je zbunjeno gledala. Znala sam da nešto ne valja. U tom trenutku sam sama skočila na scenu i želela da mu oči budu zatvorene međutim njemu su bile otvorene i ja sam znala da nije dobro. Bila sam rastrojena između njega koji leži na sceni i Andrije koji je u prvom redu sve to posmatrao. Zatim oni navlače zavese i izvode decu iz sale, a ja ostajem unutra na sceni, dok mi dete od devet godina ostaje iza samo".

Mandina supruga je u istoj emisiji ispričala da je u radu pronalazio utehu, kada god je imao neki problem:

"Njegovo ime je Milorad. Milo mu je da radi. To mu je u imenu bilo... On je od sebe očekivao mnogo, neko ko je voleo da drži konce u rukama. Kada krene Nova godina, on svakom u familiji odnese po celo prase... On je to naumio, rešio, i za to se radilo. To je njemu bilo zadovoljstvo. Druga stvar, on je bio čovek strasti. On bez posla nije mogao. Njemu kada je otac umro, njegov profesor ga je mnogo uposlio, i on je taj manir zadržao, da se upošljava. On je sve bolne trenutke, pa i smrt svoje majke rešio dodatnim upošljavanjem. I to sam ja od njega preuzela kao model. Jer on je uvek govorio - kada ti je teško, radi. Radi, moraš da se trošiš"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas