Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маратонски преговори: Принц Хари и краљ Чарлс обавили су неколико разговора не би ли изгладили свој однос

Отац и син раде на свом односу уочи крунисања

1683191254_Profimedia-Hari-i-Carls.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Према краљевском дописнику, Омиду Скобију, принц Хари и краљ Чарлс су били у контакту у више наврата откако је војвода од Сасекса објавио своје мемоаре ''Резервни'', у којима је објавио сав прљав веш.

''Хари је имао неколико разговора са оцем током последњих месеци, од објављивања књиге, углавном о самом крунисању. Говорили су наравно и о стварима везаним за Фрогмор Котиџ, дому од ког пар више неће имати кључеве'', говорио је Скоби о Харијевој и Чарлсовој динамици од јануара.

Упркос томе што ствари са новим лидером Енглеске иду у позитивном смеру, између војводе од Сасекса и принца Вилијама и даље влада тишина и леден однос.

''Била је камено хладна тишина између два брата, и то се наставило од краљичине сахране до објављивања документарне серије 'Хари и Меган', затим књиге, и сада овог путовања за Лондон'', објаснио је аутор о затегнутим односима.

Упркос евидентној напетости међу члановима породице, краљевски стручњак је открио да присуство 38-годишњег принца на крунисању показује јасан знак љубави према оцу.

''Он је син краља Чарлса ИИИ, човека кога и даље поштује и обожава, упркос ломовима у њиховој вези'', закључио је.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas