Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Шерифовић искрено о љубавном животу: "Сама сам већ неколико година"

Марија Шерифовић се увек трудила да приватни живот остави по старни

1698318828_zvezde_granda_09102023_0060.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Марија Шерифовић о љубави ретко говори, али је певачица и чланица жирија „Звезда Гранда“ сада направила изузетак и никад искреније проговорила о детаљима из приватног живота.

- Моји почеци су били забавни, била сам мала и безобразна, жељна доказивања. Сад сам исто то, само двадесет година старија. Одувиек сам знала што желим да будем, видела сам слику дворана, људе, аплаузе и хиљаде срећних душа испред себе. Моја мама Верица, која је певачица, за 18. рођендан ми је финансирала први албум и на томе сам јој јако захвална. Све даље сам направила сама. Цела моја породица је музикална и сви су добростојећи па нисам имала финансијске бриге- рекла је Марија за портал Глориа.хр.

Пре десет година Шерифовићева је објавила књигу и филм „Исповест“ у којој је отворила душу о траумама из детињства, несугласицама између оца и мајке, али и признала да воли жене, а сада признала да њена исповест ни мало није утицала на ток живота и каријере.

- Нисам приметила никакве разлике на приватном, а ни на пословном плану након тога. Тада сам открила све што сам желела да моја публика зна о мени - рекла је певачица, а потом је никад искреније проговорила о љубавном животу.

– Мој приватни живот људе јако узнемирава јер мисле да је јако забаван, а заправо је бескрајно досадан, до невероватности је досадан. Сама сам већ неколико година, али не и нервозна. Мислим да ће тако и остати.

Одлазак на психотерапије многима је и данас табу тему, а ретки су они, попут Марије, који потпуно отворено о томе говоре у јавности.

- Двадесет година одлазим на психотерапију и о томе мислим све најбоље. Важно ми је да о томе гласно говорим, да људи одржавају своје ментално здравље, да не мисле како ће их неко завезати у лудачку кошуљу ако одржавају своје стање ума и душе - поручила је Мара за хрватску Глориу.

Марија Шерифовић недавно је објавила нови албум на коме се нашло осам нумера инакон девет година изненадила публику, али и колеге.

-Последњи албум је изашао 2014. године, а одн 2015. године су се дешавали синглови који су једнако значајни и успешни као и албум, али некако је био ред и за албум. Радовала сам се томе и ето испоставило се да се људима свиђа- поносно је истакла за Гранд.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas