Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Марина Туцаковић је завршила ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ, а пре него што је постала текстописац, бавила се ОВИМ послом

Марина Туцаковић изнела је детаље из приватног живота које мало ко зна.

1624990870_MARINA.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ 1тв.мк
Oglas

Марина Туцаковић, најпознатији текстописац на нашим просторима, али и шире, говорила је у једној емисији о свом приватном животу и периоду пре него што је стекла велику славу пишући песме за естрадне звезде.

Наиме, она је открила да има диплому Економског факултета, који је уписала зато што је тај факултет тада био популаран, али је напоменула да је ипак желела да буде туристички водич.

Прочитајте још: НИЈЕ СЕ ПРЕДАЛА! Ево како изгледа Марина Туцаковић након дужег периода опоравка од тешке болести (ФОТО)

"Ишла сам у Шесту београдску гимназију и била је гомила нас неопредељених: где бих, шта бих... Тад је економија, као, била веома популарна. Могао је лакше да се нађе посао. Ја сам хтела да будем туристички водич! Хтела сам, међутим, повезала сам се са неком екипом ту са Ђерма. Правили су неке песме и мене је то вукло, вукло! Свака мелодија ме је вукла на неке речи... Нисам ни знала да имам таленат за то. Све ми је то било занимљивије. Са њима сам ишла на пробе... Тако да, тај факултет сам отаљала и прешалтала се на оно што ме вуче, скроз неизвесно" - испричала је Марина, па је објаснила како је почела да пише песме.

Једно време је била и секретарица у џез удружењу, а са Сањом Илић је почела озбиљније да се бави музиком.

"Писала сам по мало... Била сам секретарица у џез удружењу код Бубише Симића и Пеце Вујића, у Душановој улици. То ми је било јако занимљиво. Учествовала сам у организацији Београдског пролећа, ту сам упознала Сању Илића са којим сам почела озбиљније да се бавим овим послом. То ме је увело, све шире и шире", рекла је Марина, која данас иза себе има и те како велике хитове.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas