Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марко Булат о здрављу супруге: "Борба још увек траје"

Марко Булат говорио је дугодишњој каријери коју је градио без скандала, а дотакао се и лошег здравстевног стања и борбе коју месецима води његова супруга Маја

1648895654_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Марко Булат
Oglas

Како годинама слови певача ког воле све генерације, некако му је посебно драго што се јачи пол проналази у његовим хитовима.

- И кад сам градио каријеру, то сам чинио на мушкој публици, а не као на пример Саша Ковачевић ком је женска публика најбројнија. И на наступима ми је драже да добијем апалуз од мушкараца, јер ја њих не могу да шармирам. Некако мислим да су мушкарци искренији када је реч о односу према музици - искрен је Марко за Гранд Онлине који од почетка каријере придаје великом значају физичку активност и изглед. Али кад се осврне на данашњу генерацију певача, сматра да поједини претерују у билдовању. 

Прочитајте још: Лидија Вукићевић открила шта је урадила од хонорара који је зарадила од серије БОЉИ ЖИВОТ

- Набилдовано тело не пева песму. Ја и кад сам тренирао морао сам да пазим да се не перфорсирам, да ме не помешају са обезбеђењем - шали се певач.

Вера и нада нису га напустиле ни у најтежим тренуцима и то му управо даје снагу да истраје у борби коју због анемије и проблема са кичмом води његова супруга. 

Прочитајте још:  "Зашто ми муж плаче због тебе?" Певачица се оштро обратила Марији Шерифовић

- Много је ентузијазма, али борба је и даље, ништа ту није боље здравствено. Можемо само енергетски да је померимо, јер и енергија много значи. Кад је неко болестан најважнија је та позитивна енергија, она такође лечи - истакао је Марко.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas