· · Komentari: 0
SUZE

"Zašto mi muž plače zbog tebe?" Pevačica se oštro obratila Mariji Šerifović

Mlada pevačica krišom je snimila svog supruga koji je sve vreme plakao

1648633889_marija-serifovic.jpg
Foto: Youtube printscreen

Mlada pevačica Marija Mikić, koja je u drugom stanju, zajedno sa svojim izabranikom Jovanom Pantićem, prisustvovala je trećem koncertu Marije Šerifović, koji je održan u "Beoexpu".

Pročitajte još: „Molim se da voliš porodicu u kojoj si rođen jer smo mi veoma posebni." - Kajli Džener priredila iznenađenje svom sinu (VIDEO)

Tokom Marijinog izvođenja pesme "All The Man That I Need" od Vitni Hjuston, Jovana su savladale emocije, pa je čak u jednom momentu delovalo kao da je pustio i suzu. Marija je snimala krišom svog izabranika, koji je delovao potpuno razneženo, a iako nije razumeo ni reč pesme, Šerifovićka je u njemu probudila takvu emociju, da nije mogao da zaustavi suze.

- Našla sam mu mane! Ne zna engleski i plače zbog druge žene. Marija, nije lepo stvarno - poručila je Marija Mikić u opisu jednog snimka koji je podelila na društvenim mrežama, na kom se vidi kako suze klize niz lice njenog verenika dok Šerifovićeva peva.

- Zašto mi muž plače zbog tebe - dodala je takođe Marija Mikić, obraćajući se Mariji Šerifović.

Pročitajte još: Ovako je Željko Šašić reagovao, kada je čuo da je Aca Lukas otpevao njegovu pesmu

Podsetimo, Marija Mikić je u šestom mesecu trudnoće i čeka devojčicu kojoj će dati ime Đurđa.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.