· · Komentari: 0

Marko Bulat o zdravlju supruge: "Borba još uvek traje"

Marko Bulat govorio je dugodišnjoj karijeri koju je gradio bez skandala, a dotakao se i lošeg zdravstevnog stanja i borbe koju mesecima vodi njegova supruga Maja

1648895654_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ printscreen/ Marko Bulat

Kako godinama slovi pevača kog vole sve generacije, nekako mu je posebno drago što se jači pol pronalazi u njegovim hitovima.

- I kad sam gradio karijeru, to sam činio na muškoj publici, a ne kao na primer Saša Kovačević kom je ženska publika najbrojnija. I na nastupima mi je draže da dobijem apaluz od muškaraca, jer ja njih ne mogu da šarmiram. Nekako mislim da su muškarci iskreniji kada je reč o odnosu prema muzici - iskren je Marko za Grand Online koji od početka karijere pridaje velikom značaju fizičku aktivnost i izgled. Ali kad se osvrne na današnju generaciju pevača, smatra da pojedini preteruju u bildovanju. 

Pročitajte još: Lidija Vukićević otkrila šta je uradila od honorara koji je zaradila od serije BOLJI ŽIVOT

- Nabildovano telo ne peva pesmu. Ja i kad sam trenirao morao sam da pazim da se ne perforsiram, da me ne pomešaju sa obezbeđenjem - šali se pevač.

Vera i nada nisu ga napustile ni u najtežim trenucima i to mu upravo daje snagu da istraje u borbi koju zbog anemije i problema sa kičmom vodi njegova supruga. 

Pročitajte još:  "Zašto mi muž plače zbog tebe?" Pevačica se oštro obratila Mariji Šerifović

- Mnogo je entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.