Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мексички репер заменио своју косу ЗЛАТНИМ ИМПЛАНТИМА! (ВИДЕО)

Мексички репер постаје познат јавности након што му је коса замењена златним ланцима! Уместо власишта, сада стоје златне куке за ланац!

1650459368_Screenshot-2022-04-20-at-14.52.03.png
Фото: Јутјуб Принтскрин/ДЕАФинителy Цаптионед
Oglas

Репер Дан Сур је направио велику буку на мрежи након што је његов ТикТок видео постао виралан на којем се виде његове нове металне браве, златни ланац украшен чак и драгуљима и дијамантима.

Прочитај још: "Никада нисам ударио жену": Џони Деп ТУЖИ Амбер Херд за клевету, а она из дана у дан КОПИРА ЊЕГОВЕ СТАЈЛИНГЕ, сви се питају зашто? (ФОТО)

Док су корисници интернета сумњали да ли је то право злато, стручњаци упозоравају на ризике. Иако екстензије за косу и перике нису неуобичајене међу славним личностима, један репер из Мексика отишао је мало предалеко тако што је хируршки уградио златне куке за ланчиће у скалп! Сада је објавио нови музички спот у свом луксузном изгледу и започео озбиљан разговор на мрежи, а неки лекари су изразили забринутост.


Овај 23-годишњи музичар је тврдио да је „први репер … у људској историји“ који је закачио низ златних ланчића као „косу“.
Није, међутим, познато колико је коштала операција његовог бизарног изгледа златокосе. Уз кишу новчаница, злато је примећено не само на његовој глави, јер су и његови зуби били обложени жутим металом.

„Истина је да сам желео да урадим нешто другачије јер видим да сви фарбају косу. Надам се да ме сада неће сви копирати“, рекао је он у видео снимку који је превео НМЕ.
Међутим, више од аутентичности, многи су изразили забринутост да ће он инспирисати друге да учине исто, јер би поступак могао бити ризичан. Према речима пластичног хирурга др Франка Агула, ово је веома неуобичајена процедура која носи огромне ризике јер додавање имплантата није безбедно. „Они уводе лак пут за бактерије између спољашњег света и унутрашњег тела. У овом случају, кост која покрива мозак. Осим тога, забринут сам због количине тежине коју ове удице носе“, рекао је здравствени стручњак. „Тежина или било које случајно повлачење златне траке може довести до померања имплантата, па чак и до прелома лобање“, додао је он. Рекавши да није у питању тежина или хигијена, чак и спавање са металном косом може бити прилично изазовно, надао се да други нису инспирисани њим. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas