Oglas
· · Komentari: 0

Meksički reper zamenio svoju kosu ZLATNIM IMPLANTIMA! (VIDEO)

Meksički reper postaje poznat javnosti nakon što mu je kosa zamenjena zlatnim lancima! Umesto vlasišta, sada stoje zlatne kuke za lanac!

1650459368_Screenshot-2022-04-20-at-14.52.03.png
Foto: Jutjub Printskrin/DEAFinitely Captioned
Oglas

Reper Dan Sur je napravio veliku buku na mreži nakon što je njegov TikTok video postao viralan na kojem se vide njegove nove metalne brave, zlatni lanac ukrašen čak i draguljima i dijamantima.

Pročitaj još: "Nikada nisam udario ženu": Džoni Dep TUŽI Amber Herd za klevetu, a ona iz dana u dan KOPIRA NJEGOVE STAJLINGE, svi se pitaju zašto? (FOTO)

Dok su korisnici interneta sumnjali da li je to pravo zlato, stručnjaci upozoravaju na rizike. Iako ekstenzije za kosu i perike nisu neuobičajene među slavnim ličnostima, jedan reper iz Meksika otišao je malo predaleko tako što je hirurški ugradio zlatne kuke za lančiće u skalp! Sada je objavio novi muzički spot u svom luksuznom izgledu i započeo ozbiljan razgovor na mreži, a neki lekari su izrazili zabrinutost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 Dan Sur (@dansurig)


Ovaj 23-godišnji muzičar je tvrdio da je „prvi reper … u ljudskoj istoriji“ koji je zakačio niz zlatnih lančića kao „kosu“.
Nije, međutim, poznato koliko je koštala operacija njegovog bizarnog izgleda zlatokose. Uz kišu novčanica, zlato je primećeno ne samo na njegovoj glavi, jer su i njegovi zubi bili obloženi žutim metalom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 Dan Sur (@dansurig)

„Istina je da sam želeo da uradim nešto drugačije jer vidim da svi farbaju kosu. Nadam se da me sada neće svi kopirati“, rekao je on u video snimku koji je preveo NME.
Međutim, više od autentičnosti, mnogi su izrazili zabrinutost da će on inspirisati druge da učine isto, jer bi postupak mogao biti rizičan. Prema rečima plastičnog hirurga dr Franka Agula, ovo je veoma neuobičajena procedura koja nosi ogromne rizike jer dodavanje implantata nije bezbedno. „Oni uvode lak put za bakterije između spoljašnjeg sveta i unutrašnjeg tela. U ovom slučaju, kost koja pokriva mozak. Osim toga, zabrinut sam zbog količine težine koju ove udice nose“, rekao je zdravstveni stručnjak. „Težina ili bilo koje slučajno povlačenje zlatne trake može dovesti do pomeranja implantata, pa čak i do preloma lobanje“, dodao je on. Rekavši da nije u pitanju težina ili higijena, čak i spavanje sa metalnom kosom može biti prilično izazovno, nadao se da drugi nisu inspirisani njim. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas