Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
изглед

Миа Борисављевић искрено о тајнама доброг изгледа: Како је за 6 месеци смршала 10 килограма?

Певачица Миа Борисављевић постала је други пут мама пре шест месеци када је на свет дошла девојчица Теа.

1641888259_mia_borisavljevic_24122019_0016.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Миа је као и све жене прошла кроз бројне промене килаже током трудноће, искрено говори о томе и објашњава какве су њене рутине.

Миа је иначе веома активна, редовно тренира, посвећује велику пажњу здравом начину живота, па јој није било тако тешко да "скине" килограме које је добила током трудноће.

Прочитајте још: Погоди ко је? На почетку каријере су га поредили са Том Крузом, доживео је тешку саобраћајну несрећу, смршао је скоро 80КГ а има један од НАЈМОЋНИЈИХ ГЛАСОВА НА ЕСТРАДИ (ФОТО)

- У другој трудноћи сам се угојила 14 килограма и с обзиром да је беба била тешка, нешто више од три килограма, могу рећи да ми је остало неких десет килограма вишка, али већ сам неких девет килограма спржила за неких шест месеци, сутра је тачно шест месеци од мог порођаја. Мора да прође, наравно, и неки природан процес да прође, не може се све преписати килограмима и исхрани, нешто мора и природно. Тренутно вежбам редовно, брзински сагоревам калорије, некада тренирам по два пута дневно, а некад и само три пута недељно, некад ниједном, као рецимо сада када сам имала много наступа, зависи од посла и путовања - каже певачица и саветује:

- Покушавам да све то надокнадим, али најважнији је баланс, и да наравно више потрошите него што унесете у себе. Ако волите да уживате у нечему, није проблем, али морате да будете свесни да морате то да потрошите. Ко не тренира, мора да води рачуна о исхрани, ако има проблем са метаболизмом. Много тога полази од кондиције и здравог начина живота. Потоготову кад се повежу турнеје, кад мало спавате, јако је битно како крећете на тај пут, да сте детоксиковани, напорно је радити и певати сваку ноћ. Морају да се избацују токсини како би се форма вратила - испричала је Миа у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas