· · Komentari: 0

Pogodi ko je? Na početku karijere su ga poredili sa Tom Kruzom, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, smršao je skoro 80KG a ima jedan od NAJMOĆNIJIH GLASOVA NA ESTRADI (FOTO)

Na početku karijere rekli su mu da liči na Tom Kruza i da njegov glas neverovatno podseća na glas Šabana Šaulića

1641802647_darko-lazic.jpg
Foto: Youtube printscreen/Darko Lazic

Rođen je 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca. Osnovnu školu završio je u Holandiji, gde je živeo više od osam godina. Završio je i srednju frizersku školu.

Pročitajte još: Duško Tošić se oglasio prvi put nakon prijave za nasilje: "Nikad se nisam time služio" (FOTO)

Talenat za muziku nasledio je od oca Milana, a 2009. godine pobedio je u takmičenju Zvezde Granda. Bio je u braku sa Anom Sević u kome je dobio ćerkicu Lorenu. 

Biografija

Snimio je pesme "Korak do dna", "Brate moj", "300 kafana", "Ti si ta" duet sa Tanjom Savić i mnoge druge. Pre dve godine, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada je upravljajući automobilom sleteo sa puta u blizini svoje kuće.

Nakon nesreće zbog koje i dalje ima problema sa kukovima, previše se ugojio, pa je morao da se podvrgne operaciji želuca. 

Sada je zbog smanjenja želuca i rigorozne dijete smršao 70 kilograma i prosto je neprepoznatljiv. Živi sa verenicom Marinom, sa kojom ima sina Alekseja.

Pogodili ste, u pitanju je Darko Lazić.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.