Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мили проговорио о сукобу са Цецом и открио у каквим су заиста односима

Популарни композитор открио у каквим је односима са фолк звездом

1655971619_ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Директор “Гранда” и члан жирија “Звезде Гранда” каже да се одлично слаже са бившим власником музичке куће, те да му још дуго неће дозволити да напусти студио у Кошутњаку.

Прочитајте још: Ћерке Џеја Рамадановског расплакала водитељку и открила непознате детаље из живота са легендарним певачем

Александар Милић Мили директор је “Гранд продукције” и члан жирија “Звезде Гранда” већ две године, а током тог периода, на малим екранима смо били сведоци да се бивши власник музичке куће Саша Поповић и он одлично слажу. Мили се насмејао на Сашину изјаву да ће од септембра бити у пензији и каже да му то неће дозволити наредних десет година. У разговору додаје како се слаже са осталим члановима жирија и да ли се Цеца Ражнатовић и он препиру и када се угасе камере.

– Требало би све да остане исто следеће сезоне. Углавном свако има свој посао, Саша свој, Горан Шљивић свој и ја свој. Ми некако управљамо тим и ти послови се не поклапају. Не бих волео да Саша оде у пензију, рекао сам му да нема шансе следећих 10 година – рекао је Мили кроз смех. 

– Нисам се уморио, сада сам у фази да се бринем о младима и њиховим каријерама, радим наравно и свој посао, али ово ми некако лагано делује. Волим да помогнем – истакао је познати композитор.

Током ове сезоне најновији колачић, Цеца Ражнатовић, најчешће је била у сукобу управо са Милијем, како због сукоба мишљења око кандидата, тако и из приватних разлога.

– Нисам у свађи са Цецом. Нормално је да ако неко изнесе нешто што није истинито или око кандидата, сви се свађамо. Увек јој се нормално обраћам и када се угасе камере. Од почетка ми наш судски спор није био предмет за јавност, не изјашњавам се јер то треба да има свој законски ток. То још увек није решено, траје – рекао је Мили, који истиче да се не дружи ни са ким посебно од колега, те да је са свима једнако добар.

Прочитајте још: Ћерке Џеја Рамадановског расплакала водитељку и открила непознате детаље из живота са легендарним певачем

– Сукобе мишљења сматрам до неке мере и јако креативним, то чини шоу интересантним. Не правим разлику међу члановима жирија, врло професионално приступам томе, имам исти однос са свима и не правим границе, поготово не личне – закључио је Мили.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas