Oglas
· · Komentari: 0

Ćerke Džeja Ramadanovskog rasplakala voditeljku i otkrila nepoznate detalje iz života sa legendarnim pevačem

Emotivna ispovest Marije Ramadanovski izazvala je suze kod popularne voditeljke

1655967164_dzej-i-marija.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Ćerka legendarnog pevača, gostujući u jednoj emisji pričala o karijeri, ali se dotakla i Andrijane, žene koja je poslednjih 20 godina živela sa Džejom.

Pročitajte još: Milica Todorović prokomentarisala situaciju sa pesmom "Provereno": "Milica Pavlović mi se izvinila"

- Tata je bio ponosan. Radila sam serije, volontirala sam u pozorištu, ali volim i da pevam. Tata nije hteo ni da čuje za to, a poslednje 3 godine mi je dao podršku. Posle tatine smrti sam snimila pesmu posvećenu njemu. Ja se nadam da me tata gleda sa neba i da je ponosan što sam ovakva kakva jesam. Geni su čudo. Svi me pitaju šta očekujem, tata je druga priča, ja sam zadovoljna da budem i trećinu kao što je on bio - rekla je Marija u emisji i pesmom rasplakala voditeljku, a onda se osvrnula na Andrijanu, koja joj daje veliku podršku u svemu:

- Ona je moja desna ruka, pomaže mi u svemu, ona je deo porodice, bez nje ništa. Pored mame i sestre ona mi daje punu podršku - rekla je Marija ukratko i otkrila kakav je bio život sa Džejom:

Život sa Džejom

- Više se osvrćem na lepe trenutke, on je bio veseo čovek i nasmejan, pravi džentlmen, boem. Čast mi je što sam njegova ćerka, trudim se da budem što bolja, najviše zbog njega, nije zaslužio ništa manje od toga. Moj tata je svima činio, to se ne priča. Svi koji su trebali da budu uz nas kad se razboleo - bili su. Ne bih nikoga da izdvajam, što se tiče estrade ja nisam neko ko se javno eksponirao, masu njih ne poznajem lično, ne očekujem pomoć ili poziv. To su tatini prijatlji - rekla je Marija u emisiji "Grand magazin".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas