Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић о великом ГУБИТКУ који је претрпелау претходној години: "Прави ролеркостер ЕМОЦИЈА"

Певачица отворила душу

1672567246_hello_party_03112022_0391.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

За Милицу Павловић 2022. била је узбудљива година. На приватном плану претрпела је велики губитак, преминула јој је бака уз коју је одрасла. Пре две године остала је и без деке, а како каже у интервјуу за новогодишњи троброј Курира, од тога се још није опоравила.

С друге стране, у каријери је низала успехе. Издала је албум с којим је порушила све рекорде слушаности, серија "Певачица" у којој је имала главну улогу била је изузетно гледана, а концерти широм света само су се низали.

- Ова година је за мене била веома значајна и донела ми је бројна суочавања са самом собом на разним пољима. Рекла бих, прави ролеркостер емоција. На приватном плану доживела сам огроман губитак, док сам пословно у 2022. години остварила највеће успехе. У последње време често разговарам са својим блиским пријатељима о томе да ниједну емоцију нисам успела да преживим од почетка до краја, јер између свега што ми се дешава и што осећам присутан је огроман број обавеза који ме све време држи у "машини". Можда је и боље што сам све што ми се десило морала да прегурам с обе ноге на земљи. Али чињеница је да је ово била изузетно интензивна година за мене на свим пољима.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша о синоћном наступу искред СКУПШТИНЕ: Оштро и без длаке на језику - "Дефиле дечијег програма"

Претрпела си велики губитак, да ли си научила да живиш с тим болом?

- Читавог живота плашила сам се тог тренутка, то је био један од мојих највећих страхова у животу. Не могу да кажем да сам научила да живим с тим болом, само се трудим да у свему што се дешавало останем нормална, да себи све рационализујем, да објасним и нађем снаге да наставим даље. Живот нема паузу, а ни репризу. Трудим се да испуним обећање које сам још као девојчица дала баки и деки, а то је да ћу се трудити да будем добро и да ћу наставити даље да се борим у животу и када њих више не буде било. Није лако, али се надам да ћу у неком моменту прихватити да њих заиста више нема и да живим с тим.

Шта обично поклањаш пријатељима за Нову годину и пожелиш ли некада да не радиш, већ да с њима славиш?

- Када су велики празници, ја обично радим. Али, имам мали број блиских људи који су годинама уз мене, они ме одлично познају и разумеју. Ми смо ту једни за друге сваког дана, тако да нисмо ограничени на празнике, трудимо се да једни другима константно улепшавамо животе. И то је оно што нас повезује. Исто тако, када је реч о њиховим важним данима у животу, без обзира на то да ли је у питању прослава рођендана, венчање или неко друго славље, знају да ћу увек наћи начин да тог дана будем слободна и уз њих. Трудим се да негујем своја пријатељства и зато она трају толико дуго.

Који дочек посебно памтиш и због чега?

- Памтим готово сваки дочек са баком и деком у мом родном Буниброду. Најлепше су ми те успомене из детињства, јер су се они увек трудили да се у нашем дому осети новогодишња атмосфера. Пакетићи, играчке, слаткиши, музика, деца из мог комшилука... То су невероватне успомене и велика је срећа што сам имала такво одрастање. Не могу да кажем да нисам срећна и привилегована што сада сваку Нову годину дочекујем са својом публиком. То је оно што сам желела и имам привилегију да се мој сан остварио.

Постоји ли можда неки момак на видику?

- Не. Знам да то свима звучи невероватно, али тако је. Увек се све заврши само на неким покушајима, јер мислим да ниједан мушкарац није спреман на то да своју девојку више виђа на ТВ, Инстаграму и новинама, него поред себе. Мој распоред за 2023. годину је већ скоро до максимума попуњен, тако да сумњам да ће бити изводљиво да се ту нешто промени следеће године. Али, ето, надам се. Пријало би ми да ме неко воли и разуме.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas