· · Коментари: 0

МИЉЕНИК СРПСКИХ ДАМА НЕПРЕПОЗНАТЉИВ! Увек је био сређен и у оделу, а сада ужива у неуредној бради (ФОТО)

ГЛУМАЦ Хју Лори изашао је за викенд изгледајући непрепознатљиво са огромном густом брадом

1649142378_profimedia-0675878924.jpg
Фото: Profimedia

Шездесетдвогодишња звезда - која је прво стекла име у телевизијској серији "Црна гуја II", а касније и у Фокс-овој драми "Докрор Хаус" - изгледала је потпуно другачије од свог углађеног имиџа.

ТВ звезда, која обично има лепо обријану браду, примећена је у недељу како води пса у шетњу Лондоном.

Пазећи да му буде топло, Хју Лори се одлучио за лежерну зимску одећу - обукао је пар црних панталона, морнарски џемпер, одговарајућу капу и удобне патике.

Фото: Профимедиа

Упркос томе што је изгледао другачије од његових улога на екрану, ТВ фаворит је и даље изгледао отмено док је уживао у шетњи престоницом уочи објављивања своје нове серије из три дела "Зашто нису питали Еванса?"

Прочитајте још: (ВИДЕО) ПРОВАЉЕНА ЈЕ! Погледајте Џејдину РЕАКЦИЈУ на шамар Вила Смита, сви је ПРОЗИВАЈУ у коментарима

Звезда је дозволила свом псу да се игра у парку док је упијао сунце у прохладној поподневној шетњи.

Глумац је ових дана заузет режирањем филма Агате Кристи "Зашто нису питали Еванса?" са Вилом Полтером и Луси Бојнтон у главним улогама.

Задивљујућа мистерија убиства, која се може похвалити глумачком поставом, заснована је на истоименом култном роману из 1934. године.

У глумачкој постави су и нека велика имена, а Џим Броадбент и Ема Томпсон играју аристократе Лорда и Лејди Марчам, који су родитељи леди Френсис.

Ово је Хјуова прва велика редитељска улога, рекао је: „Длачице на мом потиљку се нису како треба слегле од када сам први пут схватио лепоту суштинске мистерије. Од тада сам се све дубље заљубљивао у ликове, и осећам велику част што сам добио прилику да препричам њихову причу у овом облику."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.