Oglas
· · Komentari: 0

MILJENIK SRPSKIH DAMA NEPREPOZNATLJIV! Uvek je bio sređen i u odelu, a sada uživa u neurednoj bradi (FOTO)

GLUMAC Hju Lori izašao je za vikend izgledajući neprepoznatljivo sa ogromnom gustom bradom

1649142378_profimedia-0675878924.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šezdesetdvogodišnja zvezda - koja je prvo stekla ime u televizijskoj seriji "Crna guja II", a kasnije i u Foks-ovoj drami "Dokror Haus" - izgledala je potpuno drugačije od svog uglađenog imidža.

TV zvezda, koja obično ima lepo obrijanu bradu, primećena je u nedelju kako vodi psa u šetnju Londonom.

Pazeći da mu bude toplo, Hju Lori se odlučio za ležernu zimsku odeću - obukao je par crnih pantalona, mornarski džemper, odgovarajuću kapu i udobne patike.

Foto: Profimedia

Uprkos tome što je izgledao drugačije od njegovih uloga na ekranu, TV favorit je i dalje izgledao otmeno dok je uživao u šetnji prestonicom uoči objavljivanja svoje nove serije iz tri dela "Zašto nisu pitali Evansa?"

Pročitajte još: (VIDEO) PROVALJENA JE! Pogledajte Džejdinu REAKCIJU na šamar Vila Smita, svi je PROZIVAJU u komentarima

Zvezda je dozvolila svom psu da se igra u parku dok je upijao sunce u prohladnoj popodnevnoj šetnji.

Glumac je ovih dana zauzet režiranjem filma Agate Kristi "Zašto nisu pitali Evansa?" sa Vilom Polterom i Lusi Bojnton u glavnim ulogama.

Zadivljujuća misterija ubistva, koja se može pohvaliti glumačkom postavom, zasnovana je na istoimenom kultnom romanu iz 1934. godine.

U glumačkoj postavi su i neka velika imena, a Džim Broadbent i Ema Tompson igraju aristokrate Lorda i Lejdi Marčam, koji su roditelji ledi Frensis.

Ovo je Hjuova prva velika rediteljska uloga, rekao je: „Dlačice na mom potiljku se nisu kako treba slegle od kada sam prvi put shvatio lepotu suštinske misterije. Od tada sam se sve dublje zaljubljivao u likove, i osećam veliku čast što sam dobio priliku da prepričam njihovu priču u ovom obliku."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas