Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милош Тимотијевић открио непознате детаље са снимања серије БЕСА и проговорио о сарадњи са Милицом Павловић

Популарни глумац открио занимљиве детаље са снимања серије

1639384364_milos-timotijevic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Глумац Милош Тимотијевић је био гост „Првог реда“ на К1 телевизији и отворено причао о серији „Беса“, сарадњи са Милицом Павловић, свом оцу, медијима и теретани.

Прочитајте још: Исповест мајке Милана Марића: "Ризик је био велики да се роди"

- Мислио сам да је немогуће, али Игор Стоименов ме је изненадио када сам прочитао сценарио за ову сезону „Бесе“ – рекао је Милош  у емисији "Првог реда"

- После друге епизоде питао сам на Инстаграму људе шта мисле о новој сезони и било је 200 коментара, ниједан негативан. Људи хвале сценарио, серију и глумце – задовољно је испричао Милош.

Милош је гледаоцима  открио највећи изазов током снимања

- Снимање је почело 2. новембра прошле године а завршило се 16. августа ове године, због разних локација и глумаца из осам земаља. Десило се да за једну сцену уђем у зграду на једној локацији током јесени и да за шест месеци наставимо снимање те исте сцене на другој локацији током лета, онда морате у јулу да снимате са џемпером на 40 степени.

Познати глумац је испричао током гостовања на К1 телевизији од које особе је добио најбољи савет.

- Мој отац је фотографисао за насловне стране за Базар, не могу да се сетим лица у старој Југолавији које није сликао и познавао. Он ми је дао савет да када гледаш у камеру мораш да имаш ток мисли јер камера осећа о чему размишљаш.

Познати глумац је признао да не може да гледа серију на миру, јер му све време стижу поруке и осврнуо се на арапску верзију серије „Беса“.

- Та верзија делује другачије, немају ту врсту конфликта као Срби и Албанци, него су се фокусирали на тему обичаног човека против мафије. Знам да је Петар ћелав, али ни ја нисам далеко од тога, поготово у овој сезони – нашалио се Милош.

Он је испричао да је са певачицом Милицом Павловић имао одличну сарадњу на снимању серије „Певачица“.

- Са Милицом сам супер сарађиво, била је спремна да саслуша шта је природа нашег посла, као што бих и ја њу на концерту да морам да певам, мада не дај Боже – нашалио се Милош и додао да га црна магија одавно не шокира и да је свог лика у тој серији видео као трагичног човека.

Признао је да га је филм „Тома“ највише фасцинирао у последње време

- Добар филм има хиљаду мана, а лош само једну - да је лош. Филм „Тома“ је за мене савршен јер је успео да пробуди све емоције у мени. Често смо ми глумци у фокусу да изнесемо те емоције, тако да бих волео да редитељи и писци праве квалитетније ствари, како би ми глуми лакше у гледаоцима пробдили одређен осећај – искрен је био Милош.

Он је отворено испричао и како доживљава данашње медије.

- Ранији медијски формати су имали ограничен простор, па су морали на 30 страна да издвоје важне ствари, данас је интернет неограничен и медији имају потребу да објављују вести из минут у минут. Питање је онда колико су те вести тачне. Додао бих и да добар интервју највише зависи од добрих питања.

Милош је признао да је смањио са теретаном и открио и зашто.

- Играм тенис са пријатељима кад нађем времена, волим теретану, али сам свесно направио паузу. Шест година нисам излазио из ње и схватио сам да ће ми тело одредити да могу да играм смо поједине улоге – закључио је Милош за К1 телевизију у „Првом реду“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas