Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мирка Васиљевић открила како функционише њен ПОРОИЧНИ живот: "Дешава се да мислим да нема излаза"

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић су поносни родитељи четворо деце, што понекад уме да буде напорно

1673946153_Foto-Ataimages.rs-Mirka-Vasiljevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Мирка Васиљевић била је гост водитељке Марије Килибарде, где је говорила о свом приватном животу и односу у браку. Мирка Васиљевић са фудбалером Вујадином Савићем има четворо деце, а упркос порођајима, млада глумица изгледа фантастично.

Како је открила, универзални рецепт за добру организацију не постоји, а како признаје ни код ње није увек све сјајно и перфектно.

- И код мене се дешава да иде, иде, па стане. Није увек све сјајно и перфектно, дешава ми се да мислим да нема излаза, како ћу све стићи, како ћу се организовати. Али ако седите скрштених руку, ништа неће моћи да се среди. Нема чекања, мора истог тренутка да се крене - истиче Васиљевић, и каже да јој се деси да помеша имена девојчица.

- Мало ми и године рођења буде проблем. Трудим се да их пустим да буду своји, али да се зна ко је дете, а ко је родитељ. Најстарији син има 11 година и веома је самосталан, што се огледа у организацији дана. Има већ другаре, каже има своје контакте. Прави већ неке глупости, које су познате - каже Мирка.

Прочитајте још: Реакција породице Ђоковић на вест о ПРИНОВИ: Сашка Веселинов за три месеца постаје мама - открила све детаље

Она открива да Вујадин највише воли да се шали на њен рачун, а фудбалер је у емисији открио и да је своју невенчану супругу ухватио како кришом једе слатко, али и да су му она и деца увек били на првом месту, иако није увек изгледало тако. Он је истакао да би веома волео да буду у браку и поручио јој да се мало више ангажује око свадбе.

На његову констатацију да кришом једе слатко, Мирка је признала да, када су у иностранству, има утисак да не излази из кухиње.

- Трудим се да једем оно што ми прија да бих се добро осећала, али некад и волим да "запрљам" свој организам и оним што не ваља, када већ као робот живим од своје 19. године, функционишем да његова каријера не трпи, да сам посвећена деци и некада ми стварно треба да почастим свој организам. И пошто не излазим из кухиње, ја све то радим стојећи и наравно да је шала увек на мој рачун, па то да се ја кријем, да узмем кутлачу. Па ако треба од њих да се кријем... Десило се можда пар пута да су ме ухватили да то радим, па мало и додају све. Али нека, мени је све то симпатично - рекла је млада глумица на Првој.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas