Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Моју СЕСТРУ је ауто прегазио испред мене": Пенелопе Круз о највећој ТРАУМИ у животу - замало да остане без Монике

Пенелопе и Моника Круз су јако везане и обожавају једна другу

1705672336_Foto-Profimedia-Monika-i-Penelope-Kruz.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славна глумица шпанског порекла, Пенелопе Круз (49) дала је интервју за нови број часописа Елле, у ком се налази на насловној страни, па је проговорила о свом страху од вожње. Из овог разлога није хтела да вози аутомобил на сету филма "Феррари" у ком игра супругу Енза Ферарија, Лауру.

- Бојим се вожње. Моју сестру ауто је прегазио испред мене кад сам имала осам или девет година. Све сам видела. Сећам се да је носила црвени капут. У мојој глави, време је у том тренутку стало, све се замрзнуло. То ми је била и остала велика траума, најгори осећај икад, гледати како ти сестра губи свест и не моћи ништа урадити. Да данас, као одрасла жена, сведочим таквом инциденту, вероватно бих била потпуно хистерична - рекла је глумица, чија се сестра Моника опоравила од несреће.

Монику Круз (46) многи познају по улози плесачице из популарне шпанске серије "Корак напред". Она је одлучила да се оствари у улози мајке 2013. путем вештачке оплодње, након што је објаснила да не може да чека савршеног партнера. Њена ћерка Антонела Круз Санчез сада има десет година. Оно што је занимљиво, је то да је у исто време и њена старија сестра Пенелопе била трудна са својим другим дететом, које је добила из брака са Хавијером Бардемом. Своју ћерку је назвала Луна. Моника и Пенелопе су у јако блиским односима и дан данас, и имају заједничку линију одеће, а о ривалству у послу говоре да нема ни речи.

Славна глумица не говори често о свом приватном животу, али овог је пута ипак открила неке детаље о супругуХавијеру, сину Леу (12) и ћерки Луни (10).

- Моја деца немају профиле на друштвеним мрежама, немају чак ни своје телефоне. Јер, тако је лако бити изманипулисан, поготово ако вам је мозак још у фази развоја. Сва та модерна технологија, то је окрутан експеримент на деци, на тинејџерима, а ко за то плаћа цену? Не ми, не наша генерација, која је, можда с 25 година, научила како ради БлацкБеррy - рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas