Oglas
· · Komentari: 0

"Moju SESTRU je auto pregazio ispred mene": Penelope Kruz o najvećoj TRAUMI u životu - zamalo da ostane bez Monike

Penelope i Monika Kruz su jako vezane i obožavaju jedna drugu

1705672336_Foto-Profimedia-Monika-i-Penelope-Kruz.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavna glumica španskog porekla, Penelope Kruz (49) dala je intervju za novi broj časopisa Elle, u kom se nalazi na naslovnoj strani, pa je progovorila o svom strahu od vožnje. Iz ovog razloga nije htela da vozi automobil na setu filma "Ferrari" u kom igra suprugu Enza Ferarija, Lauru.

- Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svest i ne moći ništa uraditi. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verovatno bih bila potpuno histerična - rekla je glumica, čija se sestra Monika oporavila od nesreće.

Moniku Kruz (46) mnogi poznaju po ulozi plesačice iz popularne španske serije "Korak napred". Ona je odlučila da se ostvari u ulozi majke 2013. putem veštačke oplodnje, nakon što je objasnila da ne može da čeka savršenog partnera. NJena ćerka Antonela Kruz Sančez sada ima deset godina. Ono što je zanimljivo, je to da je u isto vreme i njena starija sestra Penelope bila trudna sa svojim drugim detetom, koje je dobila iz braka sa Havijerom Bardemom. Svoju ćerku je nazvala Luna. Monika i Penelope su u jako bliskim odnosima i dan danas, i imaju zajedničku liniju odeće, a o rivalstvu u poslu govore da nema ni reči.

Slavna glumica ne govori često o svom privatnom životu, ali ovog je puta ipak otkrila neke detalje o supruguHavijeru, sinu Leu (12) i ćerki Luni (10).

- Moja deca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer, tako je lako biti izmanipulisan, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na deci, na tinejdžerima, a ko za to plaća cenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda s 25 godina, naučila kako radi BlackBerry - rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas