Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
имамо ситуацију

Најмлађи принц украо дедин шоу: Кад год се појави , ПРИНЦ ЛУИС ДОБРО ЗАБАВИ ПУБЛИКУ (ФОТО)

Малени принц насмејао је људе који су посматрали параду у част краља

1687006549_profimedia-0783926421-princ-Luis-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Као и увек, петогодишњи Луис украо је шоу, током данашњег појављивања на манифестацији ''Троопинг тхе цолоурс''у Лондону, у част краља Чарлса. Иако стратешки смештен у кочији, између најстаријег брата Џорџа и сестре Шарлот, то није спречило малишана да буде само једно несташно дете.

Док је насупрот њих седела њихова мајка Кејт Мидлтон, заједно са краљицом Камилом, и поздрављала окупљење, Луис није био нарочито одушевљен тиме што их возе коњи.

Током проласка параде, малени принц је усликан како у једном тренутку држи руку преко свог носа, а гледаоци који су све испратили путем малих екрана, брзо су коментарисали ову ''ситуацију'' путем друштвених мрежа:

- Претпостављам да је тако када око себе имаш толико коња, не мирише тако сјајно.
- Милсим да имамо коњску-ситуацију, написао је неко.
- Принц Луис ме насмеје сваки пут када видим његово изражајно мало лице. Сваки пут сва пажња буде на њему.

Луис је такође усликан док је са својим братом и сестром шетао ка палати. Он је овом приликом био обучен у тегет сако и црвени шортс, а имао је и малу црвену кравату.

Фото: Профимедиа

- Принц Луис жури јер има неке обавезе.
-Гледам ово само да видим шта ће он урадити, настављали су се симпатчни коментари.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas