Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСПОМЕНЕ

СВИ ЈЕ ПАМТИМО ПО КИКИЦАМА И ПЕГИЦАМА НА ЛИЦУ: Ево како изгледа Пипи Дуга Чарапа пола века касније (ФОТО)

Шведска глумица Ингер Нилсон прва је оживела чувену девојчицу Пипи Дугу Чарапу, давне 1969. и 1970. године, када су легендарна серија и филм снимљени према истоименој књизи шведске дечје књижевнице Астрид Линдгрен.

1596107719_Capturegh.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / хансманн6003
Oglas

Иако је прошло доста времена откако смо је гледали на малим екранима у причи у којој се меша стварност и машта, верујемо да би вас препознатљив глумичин осмех одмах асоцирао на необичну пегаву девојчицу, најславнијег измишљеног лика.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Иначе, право име глумице је Катрин Ингер Моника Нилсон, а тренутно има 61 годину.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ингер Нилссон хеуте Абенд ум 22:15 им ЗДФ унд вораб сцхон ин дер @здфмедиатхек ин: „Дер Коммиссар унд дас Меер-УнтерМäннерн“ (WХ) Цопyригхт Фото: Бибби Фогелqвист . . #сwедисх #ацтресс #ингернилссон @флингит . #агент #агентуркерстиннеухаус #здф #нетwоркмовие #деркоммиссарунддасмеер #тв #дирецтор #мигуелалеxандре

Објава коју дели Керстин Неухаус (@агентуркерстиннеухаус) дана

Данас живи у Стокхолму и ради као секретарица, а повремено прихвати неку позоришну улогу. За улогу Пипи Дуге Чарапе уз коју су многи одрастали, 1975. године је освојила награду ТП де Оро за "најпопуларнијег лика".

Прочитајте још: Фанови Бритни Спирс забринути за њено психичко здравље, а овим ПОТЕЗОМ шокирала је јавност (ФОТО)

Нилсонова се и касније појављивала у неколико филмова и серија. Давне 2000. године снимила је "Грипсхолм" редитеља Хавијера Колера, а седам година касније глумила је у немачкој ТВ серији "Дер Коммиссар унд дас Меер".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas