· · Komentari: 0
ŠOK

Fanovi Britni Spirs zabrinuti za njeno psihičko zdravlje, a ovim POTEZOM šokirala je javnost (FOTO)

Nekadašnja pop ikona sve više zabrinjava obožavaoce svojim ponašanjem

1596095806_britni-spirs.jpg
Foto: YouTube printscreen /Luminous Productions

Britni Spirs u poslednje vreme sve više zabrinjava svojim ponašanjem, posebno zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

Pročitajte još:  Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još:  Znamo je kao voditeljku Slagalice, a sada probajte DANIJELINE špagete trikolore (RECEPT)

Nakon slike koja je izazvala čitavu pometnju, na kojoj je pevačica bez šminke i raškupana, fanove je dodatno zabrinula najnovijom objavom. Britni se tetovirala po celom telu smesom od biljke hene, a navodne tetovaže na koži traju od sedam do petnaest dana.

"Pa, zanela sam se s henom. Mislim da sam na drugoj fotografiji htela boemski izgled… Nisam sigurna zašto su mi ruke na bokovima. Mislim da želim pažnju "napisala je Britni u opisu dveju fotografija koje je objavila na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.