Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Највише сам је МРЗЕЛА јер је долазила да ме врати у сиромаштво": Зорица Брунцлик проговорила о тешком одрастању

Зорица Брунцлик је једном приликом говорила о тешком детињству

1706009010_Foto-Ataiamges.rs-Zorica-Brunclik.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Зорица Брунцлик одрасла је у беди и сиромаштву, а и дан данас се сећа ситуација из детињства због које може да заплаче.

- Живели смо у највећој беди јер је мајка имала јадну плату. Не постоји ништа чега бих волела да се сетим из тог периода, што не значи да га се стидим. Била сам најстарија и једино женско у породици. Пошто су се моји родитељи веома рано растали, мама је живела у Смедереву, отац у Београду, а ја сам расла окружена сиромаштвом, али и богатством. Отац ме је одводио и остављао по неколико месеци код своје пребогате фамилије, само да би мами напакостио. Код његових сам живела као бубрег у лоју, носила најбољу одећу, јела најфинију храну…После одређеног времена мама би долазила по мене да ме врати кући, а ја сам је тада највише мрзела, јер ме враћала у сиромаштво - рекла је Зорица једном приликом за медије.

Како је истицала, тада је желела да је мама остави код тате да ужива у изобиљу, а са сузама у очима присетила се када је мајка дошла по њу са најјефтинијим грожђем, а Зорица, која је код оца јела крупне гроздове, бацила је понуђено воће.

- Није ми било јасно зашто сам јој баш ја била потребна, када је имала још деце. Тек касније сам схватила да је мој отац, тако што ме је доводио код себе, желео само мами да напакости. Својим очима сам могла да се уверим колико је тежак посао радила у циглани, јер сам јој носила доручак који се састојао само од хлеба и флаше воде. Пошто у очевој фамилији дуго није било деце, његови родитељи, који су били веома млади и инсистирали на томе да их не зовем баба и деда, желели су да ме усвоје, али ме мама није дала. Касније се мајка удала по други пут, како ми се чини, само да би мом оцу ставила до знања да не може да долази кад год пожели - причала је Зорица, која данас живи у богатству.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas