· · Коментари: 0

Након што је КИМ КАРДАШИЈАН ископирала њен стајлинг од пре 40 година, огласила се ЛЕПА БРЕНА

Певачица Лепа Брена огласила се након што ју је старлета и ријалити звезда Ким Кардашијан ископирала

1656829674_lepa-brena-1.jfif
Фото: Атаимагес

Наиме, Ким је најавила нову серију купаћих костима чији је крој у стилу осамдесетих година, а оно што су многи приметили јесте да Ким изгледа идентично као Лепа Брена пре 40 година у споту за песму "Робиња".

Прочитајте још: Адел зауставила концерт након што је приметила проблем код члана публике: Певачица одмах позвала помоћ

Ким је на себи имала исти купаћи, фризуру и шминку као наша певачица у споту, а многи су у први мах помислили да је Кардашијанка објавила фотографије Лепе Брене.

Брени није заметало што ју је Кардашијанка ископирала, а истакла је да је данас тешко бити оригиналан и да јој је драго да Ким ипак зна шта је добро.

- Баш занимљиво и интересантно. Тешко је данас бити оригиналан. Шта год да се појави, већ је виђено. Било да се ради о моди, ликовима из шоу бизниса... То што је настало од 60-их до 90-их, су епохалне ствари - рекла је Брена.

- Једино нас технологија још увек може изненадити, остало све је већ виђено, али ми је драго што Ким ипак зна шта је добро - додала је фолк звезда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.