Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Налаз је показао малигну промену": Мина Лазаревић о тешком периоду - "Нисам могла ни да говорим нормално" (ФОТО)

Потресна исповест наше глумице

1682250089_minalaz.jpg
Фото: Д. Миловановић
Oglas

Глумица Мина Лазаревић важи за једну од најталентованијих и најлепших. Публика је памти по бројним улогама у култним остварењима, али у њеном приватном животу било је веома тешких периода. У новембру прошле године преминуо јој је отац, чувени спрски диригент Љубиша Лазареви, а Мина је и пре његове смрти доживела велике стресове.. Пре осам година као бомба одјекнула је вест да ју је тадашњи супруг злостављао.

Проблемима ту није био крај, а све је кулминирало озбиљним здравственим проблемом.

- Свако има слабу тачку, не постоји неко ко је нема. Ја сам екстровертна особа, не гутам, не чувам стрес у себи, имам потребу све то да избацим. Чини ми се да сам после свега тога осећала потребу да треба са својим окружењем да поделим слушајте своје тело, немојте да игноришете неке сигнале које вам даје, јер те свакодневница меље. Мало је времена да га посветиш себи и проведеш време са собом - започела је причу у емисији "Преживели" на К1 телевизији, па додала како је игнорисала симптоме:

- Игнорисала сам сигнале које ми је тело давало, то нема везе са здравственом непросвешћености и немогућности да се то реши. Нажалост наследила сам особину своје баке и мајке да су ми сви моји ближњи важнији од мене саме. На крају дође време да мораш нешто да предузмеш. У првом моменту нисам знала да се ту нешто дешава и да морам на операцију, чак сам планирала да наставим да играм представе.

Налаз је показао малигну промену, а глумица је након тог сазнања исплакала у колима:

- У питању је била штитна жлезда. Међутим кад је стигао налаз, морала сам на још једну операцију, јер је био малиган. Након сазнања сам отишла у кола да се исплачем јер обично тако иде. У тим тренуцима крену неке мисли неиздрживо да ти навиру и не можеш себе да смириш. Кренеш да размишљаш о деци и о свим ставкама које треба да средиш.

Извађена јој је штитна жлезда, а након операције Мина није годину дана могла нормално да говори:

- Наравно од операције моје гласнице су биле у хаосу, не могу нормално ни да говорим ни да певам. Кад су ми рекли гледаћемо да рез буде што мањи, да се не види, рекла сам докторима, ма пустите то гледајте ми гласне жице, ја од тога живим. Тад нисам могла ништа да радим са својим гласом, али нисам одустајала. Та блокада је трајала више од годину дана и наставила сам да форсирам и да причам и да певам. Након тога сам играла представе нормално, јер нисам желела да дозволим себи ту врсту пада - препричала је.

Деца су јој била мала, па је покушала да им објасни ситуацију на начин на који би разумели:

- Дешавало ми се то да се толико трудим да се не види да сам оперисана да ме ни деца не разумеју, говорили су ми зашто сам стално сморена. Онда сам их ставила испред себе и рекла, мама се оперисала, али ће бити океј. Можда ћу бити уморна, можда ћу бити нерасположена, али морате да ме разумете. Не треба ићи у крајност и све крити од деце, али исто тако верујем да не треба ни да их опетерећујете кад су мали непотребним детаљима, али им треба објаснити на њихов начин да разумеју кроз шта пролазите - закључила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas