Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наоми Кембел открила да ју је дрога умало коштала живота: "Требало ми је много година да радим на томе"

Наоми Кембел је открила да ју је зависност од дроге умало убила на врхунцу каријере 90-их

1695289655_profimedia-0803505077.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Легендарна манекенка била је искрена о својој претходној злоупотреби супстанци у новом документарном серијалу АпплеТВ+ „Супер модели“, признајуц́и да се окренула кокаину како би се изборила са траумом из детињства и смрц́у италијанског дизајнера и блиског пријатеља Ђанија Версаћеа.

- Претпостављам да је када сам почела да користим, туга је била једна од ствари које сам покушала да прикријем. Зависност је таква, опасна ствар, заиста јесте. Мислиш: "Ох, то ц́е излечити ту рану". Није. То може изазвати тако велики страх и анксиозност - искрена је била Наоми.

Модна икона је рекла да се њен свет потресао када је Версац́е убијен испред своје куц́е у Мајами Бичу 1997. године.

- Он би ме гурнуо да изађем напоље и одем даље када нисам мислила да имам довољно храборсти у себи да то урадим. Дакле, када је умро, моја туга је постала веома велика.

Наоми се борила са зависношц́у пет година, чак се и срушила током фотографисања 1999. године. Тај застрашујуц́и инцидент био је позив за буђење, када је отишла на рехабилитацију.

- Одлучила сам да идем на рехабилитацију. То је била једна од најбољих и јединих ствари које сам могла да урадим за себе у то време. Требало ми је много година да радим на томе и да се носим са тим - рекла је Наоми, преноси Педјж Сикс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas