Oglas
· · Komentari: 0

Naomi Kembel otkrila da ju je droga umalo koštala života: "Trebalo mi je mnogo godina da radim na tome"

Naomi Kembel je otkrila da ju je zavisnost od droge umalo ubila na vrhuncu karijere 90-ih

1695289655_profimedia-0803505077.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Legendarna manekenka bila je iskrena o svojoj prethodnoj zloupotrebi supstanci u novom dokumentarnom serijalu AppleTV+ „Super modeli“, priznajući da se okrenula kokainu kako bi se izborila sa traumom iz detinjstva i smrću italijanskog dizajnera i bliskog prijatelja Đanija Versaćea.

- Pretpostavljam da je kada sam počela da koristim, tuga je bila jedna od stvari koje sam pokušala da prikrijem. Zavisnost je takva, opasna stvar, zaista jeste. Misliš: "Oh, to će izlečiti tu ranu". Nije. To može izazvati tako veliki strah i anksioznost - iskrena je bila Naomi.

Modna ikona je rekla da se njen svet potresao kada je Versaće ubijen ispred svoje kuće u Majami Biču 1997. godine.

- On bi me gurnuo da izađem napolje i odem dalje kada nisam mislila da imam dovoljno hraborsti u sebi da to uradim. Dakle, kada je umro, moja tuga je postala veoma velika.

Naomi se borila sa zavisnošću pet godina, čak se i srušila tokom fotografisanja 1999. godine. Taj zastrašujući incident bio je poziv za buđenje, kada je otišla na rehabilitaciju.

- Odlučila sam da idem na rehabilitaciju. To je bila jedna od najboljih i jedinih stvari koje sam mogla da uradim za sebe u to vreme. Trebalo mi je mnogo godina da radim na tome i da se nosim sa tim - rekla je Naomi, prenosi Pedjž Siks.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas