Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Наша ћерка има урођени поремећај исхране": Ивана Селаков и Предраг Мирковић суочавају се са великим проблемом - "О томе се јако мало зна у нашој земљи"

Певачица проговорила о здравственом проблему своје ћерке

1688972144_ivana_selakov_20052022_0022.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ивана Селаков већ дуже време је на сцени без иједног скандала. Живи у складној ванбрачној заједници са Предрагом Мирковићем веч 12 година, а у међувремену су добили и ћеркицу Круну.

Ивана не прича пуно о свом приватном животу, али је недавно у емисији "Премијера - Викенд Специјал" направила преседан. Открила је да се њена Круна суочава са ретким проблемом:

- У неким стварима јесам строга, у неким не. У неким стварима сам стварно строга... Највише сам строга око хране. Наша ћерка има неки поремећај исхране, урођени, о томе се јако мало зна у нашој земљи. Више постоје неки чланци на енглеском језику које сам ја читала, она је велики избирач - изјавила је на почетку, па се надовезала:

- Она стварно има велики проблем, тј. ми. Највише се свађамо око хране. Све остало пада у други план, свађамо се и натежемо да ишта унесе у себе. Све остало је океј код ње.

Дотакла се и вантелесне оплодње, која јој је помогла да остане у другом стању:

- Прошла сам кроз процес вантелесне оплодње, имала сам срећу да ми успе из прве. Многе жене ме контактирају на друштвеним мрежама за то, упутим их где да иду, препоручим им моју докторку Гоцу, знам колико је све то важно, имамо најбоље докторе на свету - закључила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas