· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Наша позната глумица поделила драгоцене савете младима: "Досадно је бити у лошем расположењу и у проблемима"

Позната глумица Александра Јанковић многима је једна од омиљених, нарочито позоришној публици у нашој земљи, јер су многима прва асоцијација на њу – широк осмех и ведрина

1615297801_glumica.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/летецалеблебија

Гостујући у емисји, глумица је истакла, како она никако не воли да је лоше воље и Дала је неке драгоцене животне савете.

Прочитајте још:  Играо јој је сина у серији "Бољи живот": Цеца Бојковић открила какав је заиста био Борис Комненић

- Досадно ми је бити у лошем расположењу, и у проблемима. Бивала сам, наравно, и бићу, али на проблеме би увек требало гледати као на изазове. Требало би се трудити да их решимо. Јако сам рано, још као дете, то схватила. Није то било на рационалном нивоу, више као неки импулс који сам осетила. Да тако треба – рекла је Александра у емисији "Кец на једанаест" и истакла, да се одувек труди да буде слободна и да јој је то водиља у животу. 

- Једини прави мотив и жеља су ми да будем слободна. Богата сам у томе да могу како хоћу, никада се новцем нисам руководила. Уверена сам да наше душе знају којим путем требају ићи. Тако сам и ја у стомаку осетила да ми је место у Суботици, у позоришту, у представи "Ко се боји Вирџиније Вулф" - каже Александра у емисији и открива због чега је направила дугу паузу у каријери:

- Направила сам велику паузу у каријери. Шест година нисам ништа озбиљније снимала. Желела сам да се вратим себи јер сам се истрошила. Глума узима целог тебе и веома је захтеван посао, а живот није само посао. Мислим да би сви требало да живимо по принципу „посао-акција“. Ја сам много радила, а онда сам много и одмарала. И у том периоду сам сазрела и као биће и као жена и са узбуђењем сам прихватила улогу Весне у серији "Азбука нашег живота" – рекла је Александра.

- То ми је прва главна телевизијска улога и морам вам рећи да су суштина главне улоге дисциплина и организација. Устајала сам свако јутро у четири, а у кревет ишла у осам сати увече. Снимања су трајала по 12 сати. Серију ћемо гледати у септембру и сигурна сам да ћете је сви волети. Сценарио је фантастичан, нема негативних ликова и у свакоме од њих ће се многи пронаћи - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.