Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Naša poznata glumica podelila dragocene savete mladima: "Dosadno je biti u lošem raspoloženju i u problemima"

Poznata glumica Aleksandra Janković mnogima je jedna od omiljenih, naročito pozorišnoj publici u našoj zemlji, jer su mnogima prva asocijacija na nju – širok osmeh i vedrina

1615297801_glumica.jpg
Foto: Instagram printscreen/letecaleblebija
Oglas

Gostujući u emisji, glumica je istakla, kako ona nikako ne voli da je loše volje i Dala je neke dragocene životne savete.

Pročitajte još:  Igrao joj je sina u seriji "Bolji život": Ceca Bojković otkrila kakav je zaista bio Boris Komnenić

- Dosadno mi je biti u lošem raspoloženju, i u problemima. Bivala sam, naravno, i biću, ali na probleme bi uvek trebalo gledati kao na izazove. Trebalo bi se truditi da ih rešimo. Jako sam rano, još kao dete, to shvatila. Nije to bilo na racionalnom nivou, više kao neki impuls koji sam osetila. Da tako treba – rekla je Aleksandra u emisiji "Kec na jedanaest" i istakla, da se oduvek trudi da bude slobodna i da joj je to vodilja u životu. 

- Jedini pravi motiv i želja su mi da budem slobodna. Bogata sam u tome da mogu kako hoću, nikada se novcem nisam rukovodila. Uverena sam da naše duše znaju kojim putem trebaju ići. Tako sam i ja u stomaku osetila da mi je mesto u Subotici, u pozorištu, u predstavi "Ko se boji Virdžinije Vulf" - kaže Aleksandra u emisiji i otkriva zbog čega je napravila dugu pauzu u karijeri:

- Napravila sam veliku pauzu u karijeri. Šest godina nisam ništa ozbiljnije snimala. Želela sam da se vratim sebi jer sam se istrošila. Gluma uzima celog tebe i veoma je zahtevan posao, a život nije samo posao. Mislim da bi svi trebalo da živimo po principu „posao-akcija“. Ja sam mnogo radila, a onda sam mnogo i odmarala. I u tom periodu sam sazrela i kao biće i kao žena i sa uzbuđenjem sam prihvatila ulogu Vesne u seriji "Azbuka našeg života" – rekla je Aleksandra.

- To mi je prva glavna televizijska uloga i moram vam reći da su suština glavne uloge disciplina i organizacija. Ustajala sam svako jutro u četiri, a u krevet išla u osam sati uveče. Snimanja su trajala po 12 sati. Seriju ćemo gledati u septembru i sigurna sam da ćete je svi voleti. Scenario je fantastičan, nema negativnih likova i u svakome od njih će se mnogi pronaći - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas