Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац ИЗНЕНАДИЛА изјавом: "Живим са Јованом, која је мој партнер у одгоју деце" (ФОТО)

Певачица Наташа Беквалац поделила је са фановима детаље из живота и открила како је живети са тинејџерком у кући.

1644514866_24076_natasa-02092020-0008_f.jpg
Фото: АТА
Oglas

Беквалчева често на својим друштвеним мрежама дели фотографије са својим пратиоцима, а недавно је објавила и како њена фотографија пролази кроз фазе уређивања, што она не ради често, али је доказала да није увек све онако како и изгледа.

- Врло спонтано се то десило. Прво морам да објасним, да је фотографија број један, сирова фотографија, али да ја и на тој фотографији исто имам тим људи који је радио на њој, гостовала сам у једној емисији. Онда када имаш тим људи, који те направи најбоље што може, а сви су најбољи у својим пословима, а након тога долази до обраде, ја у већини случајева немам. Немам ништа против мало улепшавања, иначе волим да улепшам и стварност и живот и све, али не у дози која угрожава мене у било ком смислу. Онда се појавио тренд који је екстреман и заправо нисмо ни свесни- истиче Наташа за “Ексклузив“ и додаје:

Прочиитајте још: "После нисам срела ни једног таквог типа": НАТАША БЕКВАЛАЦ открила којим познатим мушкарцем је ОПЧИЊЕНА (ФОТО)

- Имам дете које је у адолесцентном периоду и њене другарице долазе код нас, могу да кажем да сам омиљена мама, и воле да се окупљају код мене, али и ја волим друштво и волим да су ми на оку. Волим да се убацим мало и да учествујем у њиховом разговору. Хана иде са генерацијом која је годину дана старија од ње и самим тим се тако и понаша. Мени је то све нешто прерано, али морам да будем у току. Онда видим колико су деца оптерећена. У том периоду, али и у сваком периоду девојке, имају проблем са килажом и многим другим, а ми све фотографије које видимо, видимо савршено затегнута тела, савршене неке задњице, савршене позе, изразе, али то не постоји. На најлепши мајчински начин, сам хтела да им кажем, да не требају да имају те проблем.

Певачица своје време усмерава на васпитање ћерки, Хане и Катје, али у томе има и помоћ дадиље.

- Постижем, али имам и помоћ. Не живим сама, живим са Јованом, која је мој партнер у одгоју деце. Она је најчистије биће које сам ја срела у универзуму. Ми партнерски одгајамо Хану и Катју- рекла је певачица и додаје да свако на својој кожи треба да осети бол, патњу и пад.

- Прелепо би било, када би све ове недаће пребацила на себе, то бих највише волела. Генерално свака жена, свака девојка, чини ми се да мора да осети на својој кожи бол, патњу, пад, да би схватила шта треба, а шта не. У тим нежним годинама, поготово, када младе жене срљају за тим прелепим осећајима. У већини случајева то буду дивне лекције за будућност. Верујем да ни Хани, а ни Катји нећу моћи да кажем и да их ослободим тих ствари, али увек ћу бити ту да им пад учиним, што мање болним.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas