Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац запрошена у Чикагу: Певачица остала затечена питањем, а онда је уследио и занимљив одговор

Певачица Наташа Беквалац недавно се вратила из Америке, где је била на турнеји, а колико је и на другом континенту популарна, сведочи чињеница да је поп звезда добила наводно брачну понуду

1663486154_natasa-bekvalac-.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачицу је, како каже извор, након наступа у Чикагу запросио један бизнисмен који је власник фирме за транспорт.

Прочитајте још: Коме је посвећен велики ХИТ Ане Бекуте? Ово је прича која се крије иза песме

- Ово је први пут да Наташа наступа у Америци, за све наступе се карте распродају у рекордном року, клубови су пуни, а газде презадовољне зарадом. Тамо живи доста људи са простора бивше Југославије који су жељни домаће музике, а Ната је позната по добром гласу, али и по одличној атмосфери коју прави на својим наступима - рекао је извор, који је потом открио како јачи пол реагује на малу плаву.

- Мушкарци су одлепили за Наташом. Сви јој се удварају, покушавају на све начине да остваре контакт са њом и да је упознају. На наступима јој шаљу пића како би је импресионирали, али она се само љубазно насмеје и каже конобару да се захвали, али да она не прихвата пића од гостију. Један господин је био толико одушевљен њом да ју је запросио - шокирао је извор, и открио ко је нови просац Беквалчеве.

- Реч је о Србину који деценијама живи у Чикагу, тамо је одрастао. Власник је фирме за транспорт и има на десетине камиона у свом власништву. Изузетно је имућан и успешан у послу којим се бави. Он је на једном наступу успео да приђе Наташи и тада ју је питао да се уда за њега - објаснио је саговорник, па открио како је певачица реаговала на брачну понуду.

Прочитајте још: Трагедија која никог не оставља равнодушним: ПРИЧА о тужној СУДБИНИ младе Милице којој је Здравко Чолић посветио песму (ВИДЕО)

- Наташа је почела да се смеје и у свом фазону му је одговорила како је њој бракова доста и да нема намеру да се поново на исти начин зезне. Схватила је то као шалу и није томе придавала значаја иако је он касније својим пријатељима рекао да је био озбиљан када ју је запросио - додаје извор.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas