Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наука одлучила ко су најлепши познати мушкарац и жена на свету: Да ли се слажете? (ФОТО)

Већина ће рећи да су укуси су различити и да је лепота субјективна, али ипак научници сматрају да је могуће да се научним методама дође до особе која би се сматрала лепом

1664027051_Collage-Maker-24-Sep-2022-03.40-PM.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Др Џулијан Де Силва користио је науку и древне формуле које се односе на савршене бројеве како би проучавао лица познатих мушкараца и жена како би доказао ко је најлепши. Доктор је тражио лица познатих личности која одговарају древним грчким стандардима лепоте.

Прочитајте још: Боја косе за јесен 2022: Ако је одаберете сигурно ће вас издвојити из масе (ФОТО)

Истраживање је покушало да пронађе лице које би употпунило „златни пресек“ који су осмислили стари Грци, а који су користили математичке формуле да би пронашли идеалну пропорцију у бројевима.

Доктор је открио да је глумац Роберт Патинсон, кога шира публика зна из саге "Сумрак" надмашио је остале, поклапајуц́и се са 92,15% у тесту савршенства међу познатим личностима, пише Бригхт Сиде. 

Роберт је завршио на првом месту у складу са истраживањем, следе га колеге, британски глумац Хенри Кавил и америчка звезда Бредли Купер. Холивудски глумци Бред Пит и Џорџ Клуни били су на четвртом и петом месту, док су Хју Џекман, Дејвид Бекам, Идрис Елба, Кање Вест и Рајан Гослинг ишли одмах иза њих.

Примењујуц́и сличне методе за преглед лица познатих жена, др Де Силва је закључио да је супермодел Бела Хадид најлепша жена на свету пошто је на тесту добила 94,35 процената поклапања.

Бијонсе, Амбер Херд, Аријана Гранде и Тејлор Свифт су такође ушле у првих пет жена.

БОНУС ВИДЕО



 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas