Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не бих детету урадила оно што су мени моји родитељи": Беби Дол без длаке на језику о мајчинству - "Усвојила бих дете"

Певачица је проговорила и о односу са мужем

1664261308_nata_koncert_22052020_0075.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, пажњу јавности увек је привлачила својим смелим стајлинзима, али и интригантним животом. У медијима се доста писало о њеним пороцима, али и о љубавном животу.

Пре 8 година удала се за Алексу Тодоровића. Једном приликом је певачица о њему открила:

- Мој муж се зове Алекс Тодоровић. Рођен је и одрастао у Лос Анђелесу, баш у општини Холивуд. Тамо је завршио студије и стекао звање професора књижевности и руског језика. Деведесетих је први пут на дуже дошао у Београд, где је због познавања језика и земље био дописник за неколико новинских редакција укључујући "Дејли телеграф". Тада је овде засновао брак у коме је добио два дивна дечака - рекла је за "Глориу".

Прочитајте још: "Свуда ми је био НОВАЦ, по јакнама, по џеповима": Весна Змијанац открила колики је највећи БАКШИШ који је добила

Фото: АТА имагес

Шарићева о њему има само речи хвале, а не крије да му живот није био бајковит:

- Он је писац, он дивно пише. Тренутно пише две књиге и ради са својим студентима. Јако је вредан и покупио је све оно најбоље од овога света. Имао је среће да налети на мене и ја га подучавам тим стварима што кажем да се очима не виде. То у Америци немате ни у породици. Алекса је имао ту несрећу да је одрастао у породици где је рано изгубио родитеље. Сам је живео, финансирао се, школовао и слично мени, живот му је са стране изгледао бајковито. Али, није то све тако било за њега - изјавила је у емисији "Сценирање".

Прочитајте још: Син Џонија Депа изгледа као његова КОПИЈА: Живи као анонимус, а о њему се скоро ништа не зна (ФОТО)

Дотакла се и родитељства, па објаснила због чега се до сада није остварила као мајка:

Са децом се одлично разумем. Размишљала сам да ако будем толико желела, усвојићу дете. Толико има деце којој треба љубав и која су напуштена. За мене је кључно да имаш дете са правим човеком. Да сам имала дете са особом са којом нешто не функционише, ја бих жртвовала све за то дете и била до "краја до раја" због тог детета. Не бих му урадила оно што су мени моји родитељи урадили - била је потпуно отворена певачица.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas