Oglas
· · Komentari: 0

"Svuda mi je bio NOVAC, po jaknama, po džepovima": Vesna Zmijanac otkrila koliki je najveći BAKŠIŠ koji je dobila

Ova suma će vas oboriti s nogu

1664191385_vesna_zmijanac_18022022_0048.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Vesna Zmijanac važi za jednu od najbolji pevačica na ovim prostorima. Iza sebe ima blistavu karijeru koju su obeležili brojni nastupi. 

Jednom prilikom je otkrila i koliki je najveći bakšiš koji je ikada dobila. Držala je koncert u Bugarskoj, nakon čega je nastupala u jednom klubu koji se nalazio preko puta hotela u kom je bila.

Pročitajte još: Aca Lukas progovorio o ženidbi, a jednu stvar bi žestoko zamerio svojoj deci

"Bugarska je bila najjača. Bugarska radi plejbek ili sinbek, nemaju orkestar. Imala sam koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavim u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome sam bila. Bila sam umorna od koncerta, koji je bio živ", rekla je Vesna u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, i dodala:

"Po klubovima se tamo pevalo na plejbek i imali smo jedan cd sa pesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 sve u paketima. Sad na svaku moju pesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pevala 'Kazni me kazni'. A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 evra, da pevam ponovo 'Kazni me kazni'. Ja sam otpevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo 'Jorgovane', malo 'Sto života', koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpevam 'Kazni me kazni'. Zaslužio je".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas