Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
КОРОНА

"Не дај боже никоме"...Познати фудбалер проговорио о борби са короном

Вирус није заобишао ни голмана Партизана

1604933210_vladimir.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Спортскацентрала.цом
Oglas

Владимир Стојковић, седам дана се накази у кућној изолацији, након сазнања да је заражен корона вирусом.

Прочитајте још: Ево због чега се Милица Тодоровић расплакала пред камерама (ФОТО)

Као ни већину познатих личности, вирус није заобишао ни спортисте, а наш прослављени голман, каже да је короно нешто, што не би пожелео никоме.

- Овај болнички карантин је много другачији и много тежи од оног уобичајеног, фудбалског, на који смо сви навикли. Већ седам дана сам код куће, шта ћу...  Тек када се овако нешто догоди човек почне да цени праве вредности и схвати шта је заиста битно – рекао је Стојковић у емисији „Кец на једанаест“ и открио да је све почеко изненада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фондација Исаија

А пост схаред бy ⚽️🏆 (@владимирстојковиц) он

- Ујутро сам се пробудио малаксао и имао сам грозницу, било ми је хладно. Била је то субота ујутро и тог дана смо имали утакмицу. Истуширао сам се на брзину и било ми је мало боље, али када сам ушао у свлачионицу поново ми је постало хладно. Доктор ми је измерио температуру и када је видео да је повишена, рекао ми је да не могу да играм и из превентивних разлога ме је послао кући. Тада је почео пакао. Три дана сам непрекидно имао температуру 38,9 или 39,1, први пут ми се у животу десило да толико дуго имам тако високу температуру. Мучно и исцрпљујуће. Нисам могао да спавам, имао сам стравичне болове у мишићима па сам се на сваких пет минута окретао и превртао по кревету. Не дај боже никоме - рекао је Владимир и додао да је на тестовима откривено да има антитела.

Прочитајте још: Аци Лукасу угрожено здравље? Има нападе и температуру

- Имао сам антитела и доктори сматрају да сам имао корону, али негде на самом почетку пандемије, можда чак у јануару или фебруару, док смо били на припремама у Дохи или на Златибору. Тада је било асимптоматски и болест је само прошла кроз мене. Ни сам не знам како сам се заразио јер сам био јако дисциплинован – носио сам маску непрекидно, у аутобусу, на тренинзима... саиграчи су ми се стално смејали због тога. Када на паузи током путовања станемо на пумпу, сви купују храну или пиће, а ја средство за дезинфекцију па им свима прскам руке – закључио је голман Партизана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas