Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Evo zbog čega se Milica Todorović rasplakala pred kamerama (FOTO)

Pevačica nije mogla da zadrži suze

1604757339_milica.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Milica Todorović, gostovala je u jednoj emisiji, gde je na pomenutu temu odrastanja počela da plače.

Pročitajte još: ZBOG NJE JE POSTAO ČOVEK: Ovo je žena kojoj Džej mnogo duguje

Pevačica je otkrila da je mnogo toga doživela u poslednjih 17 godina i da postaje veoma emotivna kada se priseti tih stvari, ali da joj se do sada nije desilo, da zaplače tokom priče o svom odrastanju.

Počela sam da radim u svojoj 13 godini i imala sam situacije, gde...počela je da priča Milica, a onda zaplakala i dodala: - Ovo mi se do sada nikada nije desilo - rekla je kroz suze i nastavila:

Foto:YouTube Printscreen/TV Prva

- Da imala sam situacije gde me društvo zove da idem u grad, a ja kažem ne mogu, moram da radim. Čujem se i dan danas sa tim društvom. Ja sam pevala na svojoj maturi. Trudila sam se da se našminkam, ali sve sam pokvarila... Sve gledam kao sudbinu - rekla je Milica u emisiji Exkluziiv i dodala da se više ne obazire na pisanja medija o njenom ljubavnom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas