Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Aci Lukasu ugroženo zdravlje? Ima napade i temperaturu

Pevač se loše oseća

1604766494_lukas.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Aca Lukas, nakon što su mu izvršitelji došli u stan zbog zaplene imovine, nalazi se u lošem stanju.

Pročitajte još: Ivanu Bekjarevu se pogoršalo stanje: Nisam dobro

Kako su njegovi bliski prijatelji ispričali, pevač se danima osećao loše, a nakon dolaska izvršitelja, zdravlje mu se pogoršalo. Nije želeo da ide kod lekara, a sada se navodi i da ima simptome korona virusa.

- Aca se nedeljama ne oseća dobro. Svi ga kritikujemo zbog toga, ali on neće da sluša. Ima te napade gušenja, nema vazduha, ima temperaturu. Plašimo se da nije nešto opasno, pa ga teramo da ide na ispitivanja, ali on o tome ne želi ni da čuje. Evo, pre dva dana je, baš kada se desilo ovo sa izvršiteljima, trebalo da ide u bolnicu, a on je doktorki rekao: "Neću u bolnicu, pa nek crknem. Nije stvar za zezanje, loše mu je iako on neće da prizna - rekla je Acina koleginica i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al’ danas mi je težak dan, meni je RODJENDAN 🥳 #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

- Baš ga je i Sonja zvala i terala ga da se uozbilji zbog sebe i dece i on joj kao obeća, ali čim spusti slušalicu, radi po svome - zaključila je Lukasova koleginica, koja se odmah pojavila na pevačevim vratima, kada je čula da su mu izvršitelji došli u kuću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas