Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не могу да будем у потпуном ПОРИЦАЊУ стварности": Сара Џесика Паркер откирла како се бори са годинама

Сара Џесика Паркер проговорила о последицама старења

1695732436_profimedia-0799518388.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сара Џесика Паркер је одувек била симбол стила, грациозности и самопоуздања. Са скоро 60 година, глумица подржава идеју да прихвати старост и уложи напоре да се "осећа добро" због тога.

У свету где опсесија младошћу и вечном лепотом често заузима централно место, глумица Сара Џесика Паркер нуди освежавајућу перспективу о неизбежности старења. У недавном интервјуу за магазин Аллуре, глумица је говорила о свом односу према старењу и посвећености да се осећа удобно у сопственој кожи.

- Не трошим толико времена на размишљање о физичком изгледу. Није да немам его, да немам пристојну и здраву количину сујете, али једноставно не желим да трошим толико времена на деконструисање свега.

Ова искрена перспектива омогућава Сари да заобиђе огроман друштвени притисак на жене, посебно оне у центру пажње, како би пркосила процесу старења. Она препознаје да године доносе физичке промене и потпуно је свесна тих промена. Међутим, сврха није заустављање времена или окретање сата.

- Волим да будем нежна према себи. Не живим у разочарању. Знам да се године све више повећавају, да постоје последице за 51, 52, 53 године. Моја девојка је моја девојка. Да ли желим да зауставим време? Не. Да добијем времеплов? Не. Који минимални напор могу да уложим да се осећам добро?

 

Њен прагматичан приступ старењу је дашак свежег ваздуха у индустрији у којој притисак да се одржи младалачки изглед може бити огроман. Признаје да је професија тера да се често гледа у огледало, али не пориче реалност старења. Уместо тога, она има за циљ да се осећа добро у својој кожи и свесна је да ће осим тога, људи формирати сопствено мишљење.

- Морам да се гледам у огледало ради посла доста често и не могу да будем у потпуном порицању стварности, а волела бих да се осећам добро и да мислим да ме и други сматрају презентабилном. Све остало, није на мени. Људи имају мишљење. Тако функционише свет.

Рутина неге Саре Џесике Паркер 

- Користим хидратантну крему која има СПФ, што је добро за лење људе попут мене. Моја рутина неге има три корака. Оно што радим је да нанесем серум, хидратантну крему и можда још нешто. То је све. Узимам већину онога што је остало са лица и користим то на рукама. Мислим да ако је добро за моје лице, мора да је добро и за руке - објашњава глумица.

А када је у питању неговање њене препознатљиве бујне косе и ту је све крајње једноставно за Сару Џесику Паркер.

- Користим - искрено - било који шампон. Користим било шта. Проверавам пре путовања и да ли има шампона у хотелу, нећу ни путовати са шампоном и балзамом. Моја коса је отприлике онаква каква је одувек била. Оперем је, ставим мало регенератора на крајеве, па завежем реп или пунђу - каже Сара Џесика Паркер.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas