Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не одустајем да одржим концерт у родном граду": Јелена Розга морала да откаже спектакл - "Добили смо шамар"

Певачица не крије да се осећа разочарано

1674026320_rozgaa.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Јелена Розга, припремала се да поново направи концерт у родном граду, међутим, на то ће морати да причека.

Концерт који је првобитно био заказан, ипак је отказан из досад јавности непознатих разлога, а певачица је остала тајанствена када је реч о овоме.

- Драго ми је што сам с вама, иако не долазим с добрим вестима. Ужасно ми је жао, хтела сам концерт у свом граду, али ево могу потврдити да ће концерт сигурно бити у Сплиту, у мом најдражем граду. Нешто ћемо направити - рекла је Јелена за Радио Далмацију.

Прочитајте још: Емотивна фотографија Миодрага Радоњића и Нине Јанковић: Везује их нешто више од пријатељства (ФОТО)

- Не одустајем од тога да направим концерт у граду у којем сам рођена, у којем су сви моји драги људи, моји родитељи. Радујем се томе, а све информације ћете први сазнати. Не могу описати колико ми је жао! Чак смо успели да и датум буде исти као пре 12 година и све се лепо посложило. Добили смо ударац, шамар, не могу описати колико сам тужна! Толико смо радили на овом пројекту, у Загребу је заиста било спектакуларно, они који су били сигурно ће се сложити, али све ћемо направити да и моји Сплићани доживе такав спектакл - закључила је певачица, пише Далмација данас.

Бонус видео:

 

                                 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas