Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не пишу писмо Деда Мразу": Слоба Радановић је ДЕЦУ васпитао другачије од многих - "Ја ту Нову годину нешто и не доживљавам као празник"

У дому Слобе Радановића деца не пишу писмо Деца Мразу, већ их је певач научио да писмо шаљу Светом Николи

1703845013_bosko_nikolic_promocija_28062023_0048.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Слоба Радановић познат је и као велики верник и породичан човек који истиче да дочек Нове године углавном проводи радно, док воли да испоштује велике верске празнике попут Божића, Бадње вечери, Васкрса и своје крсне славе Никољдана.​​​​​​​

Слоба је сада изјавио и да удовољава деци када је реч о Новој години, али да их ипак учи који су најважнији празници:

- Искрено да ти кажем, ја ту Нову годину нешто и не доживљавам као неки празник. Стално истичем да волим Божић, Бадње вече, Васкрс, Никољдан, то је моја слава. А Нова година ми, ваљда зато што је радим, волим је због деце, да им улепшам тај празник. Они све то воле, не желим да их ускратим за те новогодишње чаролије - казао је Радановић који с децом није писао писмо Деда Мразу, већ неком другом:

- Нисмо писали писмо Деда Мразу, ја ћу им поделити поклоне за Божић. Они знају да би тебало да пишу писмо Св. Николи, да им он донесе пакетиће.

Познати певач истиче да је увек скроман, те ни овога пута није имао велике жеље:

- Увек истичем да све што бих пожелео преко овога, био бих нескроман, Бог ми је дао и више него што сам тражио. Само ето, здравље, слогу и љубав.

А у случају да не ради дочек Нове године, певач тврди да би имао шта да гледа на телевизијском програму:

- Седео бих код куће и гледао бих концерт Слобе Радановића - кроз смех тврди певач који каже да има планове, али да ништа не ради на силу:

- Нисам зацртао ништа, имам доста тога у плану. Радим нови албум, при крају је и само да видим кад ће све да буде готово и кад ћу да га избацим. Корак по корак, само да албум изађе и да прође све како треба.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas