Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Некадашња краљица попа добила ШАМАР од стране обезбеђења НБА играча:''Трауматична искуства-ништа ново за мене'' (ФОТО)

Бритни Спирс објаснила како се осећа поводом шокантног догађаја

1688726397_BRITNI-NASLOVNSA.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ бритнеyспеарс
Oglas

Бивша поп-принцеза константно је тема контразверзи, а недавно је чак и физички нападнута. Наиме, Бритни је са својим мужем била на одмору у Лас Вегасу, када је запазила кошаркаша, чији је велики фан.
Бритни (41) је желела да се услика са НБА играчем Сан Антонио Спарса- Виктором Вембањамом (19), када је доживела велику непријатност.

Како извори за ДаилyМаил наводе, звезда је играча потапшала по рамену, када је јој је један од чланова његовог обезбеђења ударио шамар.
Како ТМЗ наводи, од силине ударца Спирсова је пала на земљу, а такође су јој пале наочаре са лица. Један од очевидаца тврди да је Бритни пришла Виктору, и обратила му се на британском акценту речима:

''Извините господине, извините'', пре него што је повикала ''Ово је проклета Америка!'' а онда је уследио шамар.

Бритни је на свом Инстаграм профилу, поводом немилог догађаја написала следеће:

- Трауматична искуства нису нова за мене, јер сам их имала пуно. Нисам била припремљена за оно што ми се десило прошле ноћи. Препознала сам спортисту у лобију мог хотела, док сам ишла на вечеру. Касније сам отишла у други ресторан и видела га поново. Одлучила сам да му приђем, и честитам му на успеху. Било је стварно гласно, 
па сам га тапнула по рамену да му привучем пажњу. Његово обезбеђење ми је онда лупило шамар, пред свима. Скоро ме оборивши док су ми наочаре пале.

- Окружена сам људима стално, Баш те ноћи, била сам окружена са бар 20 фанова. Моје обезбеђење никога од њих није ударило, додала је.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas