· · Коментари: 0
ШОК

Немају основну културу и понашају се уличарски: Да ли знате које су најбезобразније светске звезде?

Холувидске звезде углавном одају утисак сасвим обичних људи, али ипак то мишљење не деле људи који их познају

1627996434_hju.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /топ геар

Једна група на Реддиту, направила је листу најбезобразнијих звезда, које су имали прилике да упознају

1. Опра

- Опра ми након ручка од 200 долара није оставила напојницу, уместо тога ми се потписала на салвету и понашала се као да ми чини услугу. Најгоре у свему је што су, кад је она дошла, цео мој део ресторана затворили, да она не би морала да чека. Зарадила сам четири долара на сат за привилегију да служим Опру која се понашала као да ми је дала не знам што аутограмом који уоште нисам хтела - написала је једна конобарица.

2. Ники Минаж

- Радио сам са Ники Минаж на снимању спота. Речено нам је да не смемо да је гледамо у лице. Такође је увек захтевала да сви изађу из собе како би она могла да уђе. Био је то читав процес - пожалио се један дечко.

3. Хју Хрант

- Упознао сам много славних док сам радио за једну авио компанију. Једном приликом је седео у бизнис класи, на самом почетку авиона, а стандардни је поступак да главни стјуард обиђе сваког путника бизнис класе и лично му се представи. Разговор је ишао отприлике овако: - Поздрав, господине Грант, моје име је..., Хју: - Дај ођеби".

Прочитајте још: Дует који смо дуго чекали: Милица Павловић и Саша Матић укрстили гласове (ВИДЕО)

4. Алек Болдвин

- Имао сам шест година кад сам срео Алека и његову жену док су шетали псе. Хтео сам да помазим псе, а они су их брже-боље повукли ка себи и почели да се деру на мене.

5. Гвинет Палтроу

- Радила сам у кампу с њеном децом осам недеља. Били смо плаћени пет долара на сат. Родитељи су нам обично оставили сто долара на крају или чак и више, а она није оставила ништа.

Прочитајте још: Где краљевска породица проводи одмор? Ово је избор КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ, а где ће Кејт и Вилијам?

6. Џин Симонс

- Мој брат је упознао Џина иза бине када је свирао. Џин је нахвалио његово свирање, а затим му рекао: "Штета што никада нећеш успети", окренуо се и отишао."

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.