Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Ево како је Александра Пријовић изгледала на самом почетку каријере (ФОТО)

Ова млада певачица данас важи за једну од најпопуларнијих музичких звезда на Балкану

1662412329_prijovicka_nk_20072022_0024.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Велика музичка звезда и некадашња звезда Гранда, певачица Александра Пријовић данас важи за једну од нјапопуларнијих музичких звезда која је током лета избацила и нови албум који је за кратко време постигао велики успех код публике. Ипак, од свог првог појављивања у популарном музичком такмичењу до данас, Александра Пријовић значајно је променила свој физички изглед и по свему судећи, много уложила у своје лице.

Прочитајте још: Сандра Обрадовић се огласила након наводног привођења: Ево шта је манекенка рекла (ФОТО)

Александра Пријовић осим раскошног гласа у жижу јавности дошла је након обелодањивања везе са сином Бобе Живојиновића, а касније и браком са Филипом Живојиновићем. И док су многи њен вртоглави успех приписивали томе што је постала члан бренине породице, Александра Пријовић их је демантовала хитовима и популарношћу који је сама постигла.

Прочитајте још: ШМИНКА ЈЕ МАГИЈА: Погледајте како изгледају Неда, Снежана, Брена и Бекута БЕЗ ИЈЕДНЕ ТРУНКЕ (ФОТО)Оно што је приметно је да Пријовића изгледа све лепше и лепше из године у годину, па се множе закључити да много пажње придаје свом физичком изгледу али и естетским интервенцијама на лицу. Уосталом, погледајте фотографије па просудите сами...

Прочитајте још: Народно веровање открива који је најсрећнији месец за ступање у брак: Док би овај требало да избегавате у широком луку

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas